FOX: 007 Die Another Day 7 mei op DVD

De meest succesvolle Bond ooit nu op Special Edition dubbele koop-dvd,
met meer dan tien uur aan extra's en DTS-geluid!
Die Another Day
Verkrijgbaar op huur- en koop-dvd en -video vanaf 7 mei

Die Another Day, de nummer twintig in de immens populaire reeks van Bondfilms, is het grootste boxoffice-succes ooit uit de filmgeschiedenis van agent 007. Vanaf 7 mei is deze topper verkrijgbaar op dubbele Special Edition koop-dvd, die meer dan tien uur aan extra bonustracks bevat en DTS-geluid!

Die Another Day: Synopsis
Pierce Brosnan kruipt opnieuw in de huid van ‘s werelds beroemdste spion James Bond in deze spectaculaire film vol actie en spanning. Aan zijn zijde speelt Oscar®-winnares Halle Berry de rol van Jinx, een super-sexy Amerikaanse top-spion. Als zijn ultieme missie wordt gesaboteerd, wordt Agent 007 gemarteld door de vijand. In de steek gelaten door MI6 en ontdaan van zijn 00-licentie, is James uit op wraak. Hij gaat de confrontatie aan met een super-spion (Halle Berry), een ijskoude agente (Rosamund Pike) en een gladde miljardair (Toby Stephens).
Die Another Day zit vol spanning, barst van explosieve special effects en zenuwslopende achtervolgingen. Daarbij bevat de nieuwste missie van James Bond verwijzigen naar actuele spanningen en conflicten uit de ‘echte’ wereldpolitiek.


Pierce Brosnan en Halle Berry: voortreffelijk acteerwerk
Voor de Ierse acteur Pierce Brosnan is het de vierde keer dat hij in de huid van Bond kruipt, na GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997) en The World Is Not Enough (1999). In Die Another Day zet hij eens te meer een bijzonder overtuigende en geloofwaardige Bond neer, misschien wel z'n beste ooit.
De Bond girl van Die Another Day, de zeer aantrekkelijke Halle Berry, is waarschijnlijk de meest stijlvolle dame die ooit in een Bondfilm verscheen. Berry, vrijwel de enige vrouwelijke megaster met kort haar, speelt haar personage Jinx met veel intelligentie, sex-appeal, en humor. Haar rol als Jinx was zo succesvol, dat er geruchten rondgaan dat dit personage een eigen film zou krijgen...


Van seks en bikini's
Regisseur Lee Tamahori (The Edge, 1997, Along Came A Spider, 2001) heeft in Die Another Day een aantal tintelende seksscènes opgenomen die alleen in Europa worden getoond. Uiteraard krijgen we nooit iets expliciets te zien, dat zou afbreuk doen aan de 'magic' van Bond. De naam van deze ’Bond girl', Jinx, is wél braver dan in de sixties, toen er nog knipogen als Pussy Galore en Kissy Suzuki opdoken.
Uiteraard werd er bij de release van deze jubileum-Bond wereldwijd uitgekeken naar de door Halle Berry gespeelde bikiniscène bekend van Dr No uit 1962, waarmee de toenmalige Bond girl Ursula Andress in één klap in het geheugen van de mannelijke wereldbevolking gegrift stond. Het zal voor iedereen die beide films gezien heeft, duidelijk zijn dat Berry/Jinx geenszins voor Andress/Honey Rider onder doet, niet wat betreft haar natuurlijke uitrusting en al helemaal niet wat betreft haar acteerprestaties. Berry is trouwens de eerste Oscar-winnares die aantreedt als 'Bond girl'.


Special Edition koop-dvd met DTS-geluid past in Bond Monsterbox
Naar aanleiding van Bonds veertigste verjaardag op het grote doek verscheen vorig jaar de Bond Monsterbox, met de volledige collectie Bondfilms op dvd. In dit prachtige collector's item werd een plaatsje voor Die Another Day gereserveerd. Als je het dvd-inleghoesje van de koop-dvd omdraait, sluit die perfect aan op de andere titels in deze verzameling. Deze dubbel-dvd koopversie, is als Special Edition ook extra speciaal: meer dan tien uur aan extra’s en het DTS-geluid zullen zelfs de meest veeleisende Bondfans tevreden stellen!

Productinformatie

Special Edition koop-dvd, 2-disc set


Titel: Die Another Day
Releasedatum: 7 mei 2003
Genre: actie
Leeftijd: 12
Lengte: 132 min.
Adviesprijs: 34,95 euro
Beeldverhouding 2,35:1 (16:9) anamorf
Talen Engels: Dolby Digital EX, DTS-ES
Ondertitels Engels, Nederlands

Extra's • Audiocommentaar door regisseur Lee Tamahori en producer Michael G. Wilson
• Audiocommentaar door Pierce Brosnan en Rosamund Pike
• “Inside Die Another Day” Documentaire (+/- 30 min.)
• “Shaken Not Stirred On Ice” Documentaire (+/- 23 min.)
• Trivia Track met links naar 19 featurettes
• 4 interactieve clips
• 5 korte specials over de wapens en de gadgets van James Bond
• Videoclip “Die Another Day” van Madonna
• "Making Of" van videoclip “Die Another Day”
• Beeldbestand (+/- 300 beelden)
• Multi-angle kijk op de beginscène met audio-commentaar
• Van script tot eindresultaat featurette (+/- 53 min.)
• 3 multi-angle actiescenes
• Trailers en tv-spots
• Trailer “007 Nightfire”
• Easter eggs (verborgen extra’s)

Huur-dvd

Titel: Die Another Day
Releasedatum: 6 mei 2003
Genre: actie
Leeftijd: 12
Lengte: 132 min.
Adviesprijs: 34,95 euro
Beeldverhouding 2,35:1 (16:9) anamorf
Talen Engels: Dolby Digital EX, DTS-ES
Ondertitels Engels, Nederlands

Extra's • Audiocommentaar door regisseur Lee Tamahori en producer Michael G. Wilson
• Audiocommentaar door Pierce Brosnan en Rosamund Pike
• Trivia Track

Recente artikelen

Laatste reacties

Olaf van der Kroon  |  14-04-2003

Hoesje in orde, DTS, dubbel-DVD, 10 uur extra's.... Je zou toch bijna je vertrouwen in de markt terugkrijgen op deze manier.... :roll: Ik kan me daar all...
Lees meer >

Surya  |  14-04-2003

Ik heb 'm net gezien en ik moet zeggen: toch alweer teveel edge-enhancement hoor. Stoort soms echt
Lees meer >

Dr Para  |  08-04-2003

Bij de Free komtie op 29,99 DaZ errug duur voor een DvDtje.... en zo speciaal is die DaD niet ten opzichte van een andere film :evil:
Lees meer >

Glenn  |  08-04-2003

http://www.jamesbond.com/dvd-vhs/uk/ en dan in het menu kiezen voor extreme special edition; krijg je een voorproefje van de wisselende voorkant van de cover...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina