Geen moment van verveling dit najaar dankzij deze splinternieuwe boxsets van Warner Home Video!

 
De komende weken en maanden staat Warner Home Entertainment klaar met een lading aan kwaliteitsvol entertainment om vingers en duimen bij af te likken! 

Van boxsets met het beste van dit jaar - Zack Snyder's Justice League, Godzilla vs. Kong - tot klassiekers in een nieuw kleedje - Game of Thrones, James Bond - , voor elk wat wils in dit vernieuwde en diverse aanbod! 
 
2021
Filmliefhebbers bleven in 2021 niet op hun honger zitten. Getuige daarvan deze splinternieuwe boxsets, met films die het afgelopen jaar losgelaten werden op het publiek. The Witches 2 film - boxset bundelt de originele film uit 1990 en de nieuwe versie met Anne Hathaway. De Kong Double Pack of de Monsterverse 4 film Collection doen je huiskamer daveren op hun grondvesten. Of wat te denken van de nieuwe Blumhouse of Horrors Movie Pack, een collectie met 10 weergaloze horrorfilms: 'Get Out', 'The Purge', 'Ouija', 'Split', 'The Visit', 'Truth or Dare', 'The Boy Next Door', 'Happy Death Day', 'Ma' en 'The Invisible Man'.
BOND...JAMES BOND.
Dit jaar maakt 007 zijn langverwachte terugkeer. Het moment om nog eens in de saga te duiken. De Daniel Craig Collection bundelt voorgangers 'Casino Royale', 'Quantum of Solace', 'Skyfall' en 'Spectre' in 1 box. 

Heb je het meer voor het charisma van Pierce Brosnan of de smooth talker Roger Moore? Geen nood, ook een boxset met alle James Bond-films tot dusver is beschikbaar!

TERUG NAAR ZWEINSTEIN EN MIDDEN-AARDE
20 jaar geleden werden we voor het eerst betoverd door de magie van Zweinstein én de kracht van die ene, speciale ring. De 'Harry Potter' en 'The Lord of the Rings' - franchises behoren tot de grootste en meest tot de verbeelding sprekende reeksen uit de filmgeschiedenis. Om deze 20e verjaardag te vieren, zijn er binnenkort Ultimate Collector Edition's verkrijgbaar, boordevol content en een must voor de echte fans!

Boek een ticketje voor de Zweinstein Express of roep je mede-Hobbits bij elkaar en geniet dit najaar van deze geweldige boxsets! 
DE GROOTSTE KLASSIEKERS IN 4K ULTRA HD
Het allerbeste aanbod vraagt om de allerbeste beeldkwaliteit. Sinds enige tijd bevat het aanbod van Warner Home Entertainment een selectie aan legendarische klassiekers én splinternieuwe topfilms in 4K Ultra HD. 

Zo zijn er pareltjes als de indrukwekkende Christopher Nolan 8-Film Collection, met onder andere 'Tenet' en 'The Dark Knight', of de 7-delige 'Monster' box met onder andere 'Godzilla vs. Kong', 'Kong: Skull Island' en 'Pacific Rim'. Ook de tanden van de T-Rex uit 'Jurassic Park' of de klauwen van Pennywise de Clown waren nooit scherper dan in deze superieure 4K - versies! 
HET BESTE UIT HET DC UNIVERSE
Een nieuw avontuur van Wonder Woman en de langverwachte release van Zack Snyder's Justice League: aan superheldengekletter geen gebrek in 2021! Ga voor onversneden girl power met de Wonder Woman box of prefereer je meteen de trilogie van regisseur Zack Snyder? 
HOLLYWOOD'S FINEST
De beste regisseurs uit Hollywood voelen zich thuis bij Warner. Zo vinden we verzamelsets van Clint Eastwood en Christopher Nolan terug in het gamma. Universal blijft niet achter: de Alfred Hitchcock Collection verzamelt 14 ijzersterke films van de grootmeester, zoals 'The Birds', 'Rear Window', 'Vertigo' en 'Psycho'. 

 

 
KINDEREN BAAS
Zijn het vooral de kinderen die thuis baas zijn over het televisietoestel? Laat hen dan kennismaken met iconische personages uit de tekenfilmgeschiedenis zoals Scooby-Doo, Tom & Jerry, de schattige Minions of de hond die niemand in huis wil: Beethoven!

   
DE ALLERBESTE SERIES
Het is alweer tien jaar geleden sinds onze eerste kennismaking met de Starks, Lannisters en Targaryens. Haal dan zeker de mooie, complete Game of Thrones verzamelbox in huis, die beschikbaar is op 4K UHD, Blu-ray én DVD! Daarnaast zijn ook de Downton Abbey Collector's Edition, de Columbo Complete Series of The Wire mooie toevoegingen aan de collectie van elke televisieliefhebber!
     

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina