Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why vanaf 5 juni te zien op Netflix

Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why

vanaf 5 juni te zien op Netflix

13 Reasons Why Seizoen 4

Vorig jaar kwam de cast van 13 Reasons Why samen en begon de productie van het vierde en laatste seizoen met een emotionele scriptlezing. Op 5 juni nemen we definitief afscheid van de laatstejaarsstudenten van Liberty High School tijdens de spannende finale van de serie die een diepe indruk heeft nagelaten op de vele fans wereldwijd.

Over 13 Reasons Why seizoen 4

Tijdens het finale seizoen bereiden de laatstejaarsstudenten van Liberty High School zich voor op hun diploma-uitreiking. Voordat ze afscheid kunnen nemen staan ze voor de uitdaging om een gevaarlijk geheim te bewaren, en moeten ze hartverscheurende keuzes maken die allesbepalend zijn voor hun toekomst.

Seizoen 4 Cast: Dylan Minnette als Clay Jensen, Alisha Boe als Jessica Davis, Brandon Flynn als Justin Foley, Miles Heizer als Alex Standall,  Grace Saif als Ani Achola, Christian Navarro als Tony Padilla, Ross Butler als Zach Dempsey, Devin Druid als Tyler Down, Timothy Granaderos als Montgomery de la Cruz, Anne Winters als Chloe, Deaken Bluman als Winston Williams, Tyler Barnhardt als Charlie St. George, Austin Aaron als Luke Holliday, Inde Navarrette als Estela de la Cruz, RJ Brown als Caleb, Steven Weber als Principle Bowen, Brenda Strong als Mrs. Walker, Amy Hargreaves als Mrs. Jensen, Josh Hamilton als Matt Jensen, Mark Pellegrino als Deputy Standall en Jan Luis Castellanos wordt geïntroduceerd als Diego Torres.

Seizoen 4 bevat 10 afleveringen van ieder 60 minuten

Netflix Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  12-05-2020

Ik ben gestopt na het hele mooie eerste seizoen omdat ik dacht dat het verhaal goed afgesloten was.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina