Nieuwe Playstation 3 en Xbox 360 échte multimedia spelers

Spelconsole of DVD speler?

Met de op komst zijnde Sony PlayStation3 en nieuwe Microsoft Xbox 360 worden ook de multimedia mogelijkheden die deze consoles bieden sterk uitgebreid.

De Sony PS3 zal de volgende opties hebben: video-chat, internet toegang, digitale audio en video, een Panoramische videofunctie waarbij 2 schermen worden aangesloten en naast elkaar gezet een extra breed beeld geven, een 1080 progressive scan resolutie, 6 USB aansluitingen, Ethernet en WiFi, Bluetooth ondersteuning voor maximaal zes draadloze controllers, Blu-Ray disc format en tot slot een verwijderbare hard disk.

Microsoft\'s Xbox 360 laat echter ook een aantal indrukwekkende features zien: High-Definition (1080i) output, Progressive scan voor DVD films, audio- en foto-CD ondersteuning, 3 USB2.0 aansluitingen, een verwisselbare en opwaardeerbare harde schijf van 20GB, een speciaal ontworpen ATI grafische processor en meer dan 512 MB geheugen. Met verwisselbare covers kun je de console naar eigen smaak opleuken en natuurlijk ontbreekt Xbox Live toegang niet.

Beide consoles zijn backwards compatible zodat ook spellen van de \'oude\' Xbox en Playstations op de nieuwe apparaten zullen werken. De Xbox360 zal deze zomer naar Europa komen, de PS3 zal niet eerder dan 2006 op de markt verschijnen.

Bewerking : Edgar Smit

Recente artikelen

Laatste reacties

Zaltman  |  27-05-2005

Wat is er toch gebeurt met het echte videogame console, waar je alleen maar games op ging spelen want daar ging het toch eindelijk om!
Lees meer >

Symphony X  |  24-05-2005

En als je de 1 nou niet lust Rob? :p Hoop trouwens dat er nog een keer een soort game wordt gemaakt zoals "POD" van Ubisoft, vindt dit nog steeds zo'n goei...
Lees meer >

Rob van Hout  |  24-05-2005

Ach ja de tijd zal het leren, ze zullen alle 3 wel weer hier in huis verschijnen :-) (y) Eindelijk iemand die het begrepen heeft :) :). Why choose between va...
Lees meer >

Richard B.  |  22-05-2005

1 XBOX 360 voor mij, alsutblieft! Maar ik hoorde dat er 2 soorten xbox-en komen(staat geloof ik ook op xbox.com): De basis-set En 1tje met allemaal uh ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina