Source 1 Media november releases

 
Source 1 Media november releases
November is weer aangebroken. Dat betekend dat het kwik zo nu en dan weer onder het vriespunt daalt. Tijd om de dekentjes uit de kast te halen, en een goede film op te zetten. Gelukkig heeft Source 1 Media weer een mooi aanbod om de koudere maanden door te komen. 

We beginnen op 9 november met de oorlogsfilm Burial. In deze film moeten Russische soldaten een kist met een mysterieuze inhoud van Berlijn naar Rusland vervoeren. Hierna volgt de crimethriller The Bezonians. Deze film vertelt het verhaal over een groep gangsters in Londen die plannen smeden om rijk te worden. Vervolgens volgt de release van Mamma Boe op zoek naar Thuis. Een familie film waarin het hoofdpersonage op zoek gaat om haarzelf te ontdekken. 

Dan op 23 november starten we met een filmbox bestaande uit maar liefst 5 DVD's! Stormwind box 1-5 bevat alle 5 delen van de succesvolle filmreeks waarin we Mika en haar paard Stormwind hun avonturen volgen. Hierna volgt de release van After The Pandemic. In deze sci-fi film volgen we twee dames die moeten zien te overleven in een wereld met een dodelijk virus. Vervolgens volgt The Girl at the Window. Een bloedstollende thriller waarin een tienermeisje uit probeert te zoeken wie de seriemoordenaar is, in het stadje waar ze woont. Tot slot komen we met White Berry. Een film over groepsdruk, racisme en de drang om ergens bij te horen.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl
9 november
Burial

In de laatste dagen van WOII krijgt een groepje Russische soldaten onder leiding van inlichtingenofficier Brana Vasilyeva een rechtstreeks bevel van Stalin: een mysterieuze kist van Berlijn naar Rusland brengen. Onderweg worden ze belaagd door Duitse 'Werwolf'-partizanen en groeit het historische besef van hun missie.

Hoewel Burial een fictieve thriller is over het eeuwige enigma rond Hitlers dood en begraafplaats, is de film wel degelijk stevig verankerd in historische feiten. Daarnaast verkent Burial ideeën die in ons tijdperk van fake news en desinformatie meer dan ooit relevant zijn


Burial (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 november 2022


Burial (Blu-ray)

Verkrijgbaar vanaf 9 november 2022

 
The Bezonians
In "Bezonians", een club in Noord-Londen, beraamt een groep tuig plannen om rijk te worden en de eentonigheid van hun sombere en financieel machteloze leven te doorbreken.

Engelse crimefilm met bekende acteurs als Vinnie Jones (Snatch) en Martina Sirtis (Star Trek)

The Bezonians (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 november 2022

 
Mamma Boe op zoek naar Thuis
Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichtzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk? Hoe weet ze nou zeker dat de weide en boerderij waar ze nu woont ook echt haar thuis is? Wat als er ergens anders iets beters is in deze grote, wij de wereld?

Geheel Nederlands ingesproken! Heeft in Nederlandse bioscopen gedraaid.

Mamma Boe op zoek naar Thuis (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 9 november 2022

23 november
Stormwind box 1-5

De Stormwind Box deel 1 t/m 5 is een echt collectors item. Deze box bevat alle vijf films van de Stormwind filmreeks. 

Meer dan 500 minuten kijkplezier!


Stormwind box 1-5 (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 november 2022

 
After The Pandemic

Een nieuw virus heeft zich over de wereld verspreid, maar dit keer is het sterftecijfer niet 1%, maar ergens rond de 98%. Ellie verlaat haar oude huis en ontmoet tijdens haar reis Quinn, iemand die het leven in deze nieuwe wereld op een andere manier benadert.

Duistere sci-fi thriller met elementen van de film I Am Legend.


After The Pandemic (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 november 2022

 
The Girl at the Window
Een tienermeisje dat worstelt met de dood van haar vader, vermoedt dat de mysterieuze seriemoordenaar die haar stadje terroriseert, niet alleen haar buurman is, maar ook de nieuwe vlam van haar moeder. Als ze iedereen maar blijft lastigvallen met haar vage vermoedens, wordt ze al snel weggezet als de ‘girl who cried wolf’.

Girl at the Window combineert subtiel de neerwaartse mentale spiraal van een getraumatiseerde jonge vrouw die het ‘zich allemaal inbeeldt’ met de wurgende spanning van een serial killer thriller

The Girl at the Window (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 november 2022

 
White Berry
De Nederlands-Afrikaanse Grace, een zeventienjarig meisje met albinisme, voelt zich met haar witte huid en slechte zicht een buitenstaander. Als ze danser Kya en haar entourage ontmoet, opent zich een nieuwe wereld. Maar hoever is ze bereid te gaan om bij de groep te horen?

“Het albinisme van de zeventienjarige Grace zet haar zoektocht naar identiteit op scherp in Sia Hermanides’ regiedebuut White Berry” - Filmkrant.nl
Heeft in Nederlandse bioscopen gedraaid!

White Berry (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 23 november 2022

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina