Sting - 25 april in de bioscoop

 

Releasenieuws

Sting - 25 april in de bioscoop

Vanaf 25 april is Sting te zien in de bioscoop. Deze horrorfilm, van regisseur Kiah Roache, is waarschijnlijk een grote nachtmerrie voor mensen met een spinnenfobie. Of in ieder geval zal die angst er niet meer kleiner op worden. In Sting raakt een heel appartementencomplex namelijk verstrikt in een ijzingwekkend web wanneer het huisdier van een jong meisje verandert in een bloeddorstig monster. 

 
 

OVER DE FILM

Slecht nieuws voor iedereen met een spinnenfobie … Je grootste angst is zojuist alleen maar groter geworden! In Sting raakt een heel appartementencomplex verstrikt in een ijzingwekkend web wanneer het huisdier van een jong meisje verandert in een bloeddorstig monster.

De 12-jarige Charlotte vindt een mysterieus spinnetje en raakt er al snel door geobsedeerd. Naarmate haar fascinatie voor het wezentje toeneemt, begint deze te groeien … in een monsterlijk tempo. Dan beginnen er in de buurt verdwijningen plaats te vinden en beginnen Charlottes familie en de bewoners van het gebouw te beseffen dat ze in de val zitten. Opgejaagd door een gigantische vraatzuchtige en onverzadigbare spinachtige met een voorliefde voor mensenvlees ... 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina