Juvat Westendorp en Holly Mae Brood maken relaties uit in De Break-Up Club - en dit is de trailer!

 

Relaties uitmaken met Holly Mae Brood en Juvat Westendorp


UTRECHT - Het is weer eens wat anders dan verliefdheden en opbloeiende liefdes ... in De Break-Up Club - in september in de bioscoop - worden namelijk vooral relaties beëindigd. Zojuist werd de trailer gelanceerd van deze romatische komedie met in de hoofdrollen Juvat Westendorp en Holly Mae Brood.

De film - van de makers van Alles Is (Nog Steeds) Zoals Het Zou Moeten ZijnKwestie van Geduld en Zwaar Verliefd! - gaat over het bedrijf van Dylan en zijn vriend Mike dat een wel heel unieke service aanbiedt: zij nemen namelijk je volledige break-up uit handen. Andere rollen zijn er o.a. voor Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. Dutch FilmWorks brengt De Break-Up Club op 12 september in de bioscoop.

 
 

OVER DE BREAK-UP CLUB
Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is - samen met zijn beste vriend Mick - in te huren voor die final cut. De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt gevraagd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

OVER DE MAKERS
De Break-Up Club wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club van Lelijke Kinderen, Only You) en het script is van Gerben Hetebrij. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures, in samenwerking met Videoland en in coproductie met A Private View en BNP Paribas Fortis Film Finance. Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie. De film is tot stand gekomen met een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive en met steun van Stichting Abraham Tuschinski Fonds en de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina