Zappiti brengt een nieuwe functie in beta uitvoering: Direct Output

Zappiti brengt een nieuwe functie in beta uitvoering: Direct Output

Zappiti Directe Output (beta)

Net als bij ultra high-end Blu-ray-spelers beschikken de Zappiti 4K HDR-mediaspelers nu over een Direct Output-functie.Deze krachtige functie stelt u in staat om videos in hun oorspronkelijke resolutie en frequentie weer te geven zonder dat u ze hoeft te schalen. Als de resolutie of frequentie niet overeenkomt met een video-standaard past Zappiti Magic Pixel automatisch het video-uitgangssignaal aan met de dichtstbijzijnde resolutie en frequentie. Met deze nieuwe functie kan uw beeldkwaliteit op Blu-ray ISO- en SD-inhoud aanzienlijk worden verbeterd,  vooral als u een hoogwaardige 4K-projector van bijvoorbeeld Sony, JVC , Epson of een speciale upscaler zoals Lumagen Radiance gebruikt.

Zappiti Direct Output

Bovendien kan deze nieuwe Direct Output-functie worden gepersonaliseerd voor uw scherm. Als uw TV of projector bijvoorbeeld niet compatibel is met SD-interlaced resoluties, kunt u 480i /576i resoluties negeren. En als uw projector niet compatibel is met een 4K-resolutie, kunt u deze negeren! Deze unieke functie biedt de best mogelijke flexibiliteit voor de beste beeldkwaliteit zoals uw thuisbioscoop die verdient!

Met Zappiti Direct Output verlegt Zappiti MagicPixel de grenzen van de beeldkwaliteit innovatie! Om deze beta te verkrijgen, update de Zappiti Service, Zappiti Explorer (beta version) en Zappiti Video (beta version).

Forceer resolutie

Zappiti beschikt ook over een andere functie om de User Interface-resolutie te forceren. In bepaalde gevallen, met name wanneer de Zappiti mediaspeler voor de TV wordt ingeschakeld, start de Zappiti in 1080p resolutie in plaats van UHD (beveiliging bij afwezigheid van het EDID signaal). Met deze nieuwe functie kunt u de resolutie van de UI forceren in 1080p (Full HD) of 3840x2160p (Ultra HD). Deze functie is reeds beschikbaar in de officiële versie.

Zappiti Direct Output

Zappiti is een internationaal gerenommeerde Franse fabrikant en Europees leider op het gebied van 4K-mediaspelers en videobeheer systemen. Sinds 2010 ontwerpt, ontwikkelt en produceert het Franse bedrijf multimediaspelers en videoservers.

Zappiti Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Wim S.  |  17-04-2020

Zappiti heeft ook een nieuwe firmware versie update gehad onlangs en ik moet zeggen dat dat er wel erg strak uitziet, ook qua mogelijkheden flink verbeterd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina