Pieter Konijn 2: Stad op Stelten

Recensent:
Rogier Burghout
09-11-2021

Totaalbeoordeling:

8
Streaming

Pieter Konijn 2: Stad op Stelten (Streaming)
Samenvatting

In Pieter Konijn 2: Stad Op Stelten, is de geliefde schurk terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn nu een geïmproviseerd gezin, maar hoe hij ook zijn best doet, het lukt Peter niet om zijn ondeugende reputatie van zich af te schudden. Hij gaat op onderzoek uit buiten de tuin en vindt zichzelf in een wereld waar zijn ondeugd wordt gewaardeerd, maar wanneer zijn familie alles op het spel zet om hem te vinden, moet Peter besluiten wat voor soort konijn hij wil zijn.

Commentaar

Pieter Konijn 2: Stad op Stelten  is alweer de tweede biosccopfilm van het bekende konijn, gebaseerd op personages van Beatrix Potter die al sinds 1902 bestaan. De stemmen van de Nederlandse cast zijn in dit tweede deel voor de rekning van Tommie Christiaan, Do, OG3NE, Jan Versteegh, Levia van Kempen en Roué Verveer. In dit tweede avontuur komt Pieter weer in de problemen door zijn eigenwijze gedrag, maar uitziendelijk komt het altijd alles weer goed. Het is een vermakelijke film voor jong en oud. De animatie in combinatie met Live-Action-beelden ziet er erg indrukwekkend uit. Pieter Konijn 2 bevat genoeg actie, spanning en ook emotie voor zowel de jonmge kijkers als volwassenen. Pieter Konijn 2: Stad Op stelten is dna ook zeker geen herhaling van zetten en zeker een aanrader!

Filmspecs

Medium: Streaming
Genre: Familie, Jeugd
Jaar: 2021
Speelduur: 93 min
Uitgever: Sony Pictures Home Entertainment

Conclusie

In Pieter Konijn 2: Stad Op Stelten, is de geliefde schurk terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn nu een geïmproviseerd gezin, maar hoe hij ook zijn best doet, het lukt Peter niet om zijn ondeugende reputatie van zich af te schudden. Hij gaat op onderzoek uit buiten de tuin en vindt zichzelf in een wereld waar zijn ondeugd wordt gewaardeerd, maar wanneer zijn familie alles op het spel zet om hem te vinden, moet Peter besluiten wat voor soort konijn hij wil zijn. Pieter Konijn 2 is een amusante familiefilm vol met spannende en grappige momenten. Voor fans van Pieter Konijn zeker een aanrader, maar als je nieuw bent dan kan je deze film ook zeker bekijken zonder verdere voorkennis.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

6 Geweld
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
8

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:8
Beeldkwaliteit:-
Geluidskwaliteit:-
Extra's:-
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.