Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew

Recensent:
Rogier Burghout
21-01-2022

Totaalbeoordeling:

7.5
DVD

Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew (DVD)
Samenvatting

Ondeugende kittens nemen Avonturenbaai over! Burgemeester Humdinger en zijn katachtige herrieschoppers maken er een ware (beesten) bende van. De kittens zetten alles op zij n kop, en wie mag de rommel opruimen? Als dan ook nog de schapen van boer Al ontsnappen en de kittens plotseling worden vermist hebben de pups genoeg te redden en recht te zetten.

Commentaar

Paw Patrol is niks te dol! Met deze woorden gaan Rider met zijn pups elke missie aan in Avonturenbaai. De avonturen van de Paw Patrol zijn al jaren populair op TV en worden ook op verschillende streaming-kanalen aangeboden (Netflix, Videoland en Amazon Prime). In de afgelopen jaren zijn er meerdere DVD-titels uitgebracht (ondere andere deze), waarop een bundeling van een aantal losse afleveringen staan, vaak met hetzelfde thema. Ook is er in 2021 een bioscoopfilm uitgebracht met een nieuw avontuur in de grote stad. Het thema op deze DVD is niet geheel verrassend, namelijk de katten van Burgemeester Humdinger! En de Paw Patrol gaat hierin weer vrolijk aan de slag in verschillende missies. De serie geeft naast natuurlijk wat grappen en grollen ondertussen ook nog wat te leren mee: namelijk samenwerking, tegenslagen, en ook dat iedereen verschillend en tegelijkertijd hetzelfde is. Verder wordt er niet al te serieus gedaan, want de Paw Patrol moet blijven draaien om positiviteit en vrolijkheid. En daarin zijn ze zeker geslaagd in deze avonturen op DVD.

Filmspecs

Regisseur

Diverse

Acteurs

Medium: DVD
Genre: Animatie, Jeugd
Regio: 2
Jaar: 2022
Speelduur: 93 min
Verpakking: Keepcase
Resolutie: 576i (PAL)
Beeldverhouding: 1.78:1 anamorf
Geluidssporen:
  • Dolby Digital 5.1 - Engels
  • Dolby Digital 2.0 - Nederlands
  • Dolby Digital 2.0 - Frans
  • Dolby Digital 5.1 - Engels
Ondertiteling: Nederlands, En vele andere
Uitgever: Dutch FilmWorks
EAN: 8719372014868

Extra's

  • Geen

Techniek en extra's

Beeldkwaliteit

Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew staat in het oorspronkelijke beeldformaat van 1.78:1 op een dubbellaags DVD. De animatieserie heeft vrolijke, sprankelende en felle kleuren die erg goed worden weergegeven op DVD. Scherpte en contrast zijn ook dik in orde. Via upscaling is deze DVD prima te bekijken op een grootbeeld 4K TV. Dus prima verzorgd.

Geluidskwaliteit

Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew krijgt een standaard Dolby Digital 5.1-track mee in de oorspronkelijke Engelse taal. Een Nederlandse audiotrack is ook bijgevoegd in Dolby Digital 2.0. Beide klinken prima, met goed hoorbare dialogen en verder genoeg surroundactiviteit. Verder zijn er geen fouten of andere rare zaken te horen. Een prima audiotrack.

 

Extra's

Op de DVD van Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew staan geen extra's.

 

Conclusie

In deze acht nieuwe afleveringen van de Paw Patrol komen ze de katten van burgemeester Humdinger weer tegen. Zoals altijd staat elke missie van de Paw Patrol weer bol van de grappen en grollen en onmogelijke missies. Maar, de Paw Patrol is niks te dol! De DVD van Paw Patrol - Pups Save the Kitten Catastrophe Crew is verder prima verzorgd met een goede beeld- en geluidskwaliteit. Verder geen extra's, maar de jongste kijkers onder ons vinden dat vast niet erg.

Deze uitgave is beschikbaar gesteld door Dutch FilmWorks.

Lees meer

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Alle leeftijden Anamorf Dolby Digital 5.1 geluid
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
7.5

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:7.5
Beeldkwaliteit:8.5
Geluidskwaliteit:8
Extra's:0
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.

Extra screenshots