Behind Her Eyes - Miniserie

Recensent:
Rogier Burghout
11-03-2024

Totaalbeoordeling:

8.5
Streaming

Behind Her Eyes - Miniserie (Streaming)
Samenvatting

Een vrouw raakt verwikkeld in een verwrongen intellectueel spel als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en tegelijkertijd bevriend raakt met zijn mysterieuze vrouw.

Commentaar

Behind Her Eyes is een zesdelige miniserie op Netflix, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough, die ook aan het script heeft meegeschreven. Alle zes de delen zijn geregisseerd door de Noorse regisseur Erik Richter Strand, die naast veel Noorse series ook een aantal afleveringen van The Crown op zijn naam heeft staan. In Behind Her Eyes worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Tom Bateman (Death on the Nile, Unhinged, Cold Pursuit) en Eve Hewson (This Must Be the Place). Behind Her Eyes is een psychologische thriller waarbij een ogenschijnlijke onschuldige flirt in een bar leidt tot een ingewikkelde affaire en driehoeksverhouding waarbij het niet zeker is wiens gedrag nu ook oprecht is. De hoofdrollen worden allemaal erg goed vertolkt, maar Eve Hewson springt er toch echt tussenuit. Haar rol als de mysterieuze Adele speelt ze voortreffelijk goed want je weet nu niet of ze nu slachtoffer is van alle gebeurtenissen of een dader met haar soms vileine en gevaarlijke trekjes en acties. Maar ook Tom Bateman en Simona Brown spelen erg goed en weten goed de verdieping en escalatie te vinden in hun personages. Behind Her Eyes is opgenomen in London en alle sets en locaties zien er overtuigend uit. Behind Her Eyes is een erg spannende thrillerserie die je tot aan het einde in het ongewisse laat wat nu waarheid is en niet. Een hele grote aanrader.

Filmspecs

Medium: Streaming
Genre: Drama, Mysterie, Thriller
Jaar: 2021
Speelduur: 50 min
Uitgever: Netflix

Conclusie

Een vrouw raakt verwikkeld in een verwrongen intellectueel spel als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en tegelijkertijd bevriend raakt met zijn mysterieuze vrouw. Behind Her Eyes is een erg spannende thrillerserie die je tot aan het einde in het ongewisse laat wat nu waarheid is en niet. Een hele grote aanrader.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

16 Geweld Grof
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
8.5

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:8.5
Beeldkwaliteit:-
Geluidskwaliteit:-
Extra's:-
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.