DIT ZIJN DE EERSTE BEELDEN VAN BON BINI: BANGKOK NIGHTS

                                                                     logowwentertainment-blue


DIT ZIJN DE EERSTE BEELDEN VAN

Vanaf 20 december in de bioscoop
 
 
Vandaag is de spectaculaire trailer van BON BINI: BANGKOK NIGHTS onthuld. In dit gloednieuwe deel van de succesvolle BON BINI-reeks verruilt de geliefde F.C. Kip-crew het relaxte Curaçao voor het broeierige en chaotische Bangkok, waar ze je meenemen op een bloedstollend avontuur. Naast Jandino Asporaat keren onder anderen de bekende F.C. Kippers Phi Nguyen, Sergio Romero IJssel en Alpha Oumar Barry terug in dit nieuwe hoofdstuk. BON BINI: BANGKOK NIGHTS belooft een wild ride te worden vol actiescènes, indrukwekkende stunts en natuurlijk een overdosis aan hilariteit. Distributeur WW Entertainment brengt de film op 20 december 2023 naar de Nederlandse bioscopen.
 
Klik HIER om de trailer te bekijken.
 
Verhaal
Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. Slapen doe je maar overdag, want dit is BON BINI: BANGKOK NIGHTS… 
 
De cast
De favoriete karakters uit de voorgaande films worden al jaren vertolkt door Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen en zullen ook weer te zien zijn in de nieuwe film. Naast de vaste acteurs is de cast van BON BINI: BANGKOK NIGHTS aangevuld met Albert Jan van Rees, Vincent Croiset, Liza Sips en Lovella Telesford.

Bon Bini-reeks
De voorgaande delen Bon Bini Holland 1, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 waren grote publiekssuccessen in Nederland en in het buitenland. De films trokken wereldwijd meer dan 2,1 miljoen bezoekers naar de bioscoop en werden in Nederland alle vier bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek. Op Curaçao zijn Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini Holland 3 de best bezochte Nederlandse films ooit. Bon Bini Holland 3 won de ZAPP Award voor beste film.
 
De makers
BON BINI: BANGKOK NIGHTS wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens, Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland 1, 2 en 3, De Marathon en Het Diner) in nauwe samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. BON BINI: BANGKOK NIGHTS is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds. Distributeur WW Entertainment brengt de film op 20 december 2023 naar de Nederlandse bioscopen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina