Bekijk BLUE BEETLE thuis vanaf 14 december!

 
Bekijk BLUE BEETLE thuis vanaf 14 december!
Time to suit up! Vanaf 14 december komt BLUE BEETLE, de nieuwe superheld uit de DC Extended Universe, naar jouw thuis gevlogen. Geregisseerd door Ángel Manuel Soto en met onder andere Xolo Maridueña, Bruna Marquezine en George Lopez in de hoofdrollen, is BLUE BEETLE een modern verhaal met een frisse, leuke kijk op het genre. 

BLUE BEETLE is vanaf 14 december beschikbaar op Prime video, iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo, KPN en op DVD, Blu-ray en 4K UHD. 
 
 
 
SYNOPSIS
De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld BLUE BEETLE.​
 
 
  

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina