Hier is de trailer van Johan Nijenhuis' 20e film Verliefd op Bali

 

Dit is de trailer van Johan Nijenhuis'

20e film Verliefd op Bali


UTRECHT - Vandaag is de trailer gereleased van Verliefd op Bali; de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis. Verliefd op Bali is zijn 20e bioscoopfilm en dat is een unicum voor een Nederlandse regisseur.

De film - met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Soy Kroon, Nadja Hüpscher, Tara Hethara, Mingus Dagelet, Wieteke van Dort en Juultje Tieleman is vanaf 1 februari 2024 te zien in de bioscoop. De titelsong wordt gezongen door Bibi Breijman.

 
 

OVER DE FILM
Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er o nverwacht ook nieuwe liefdes.

OVER DE MAKERS
Verliefd op Bali is de 20e bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis. Het script is van Annelouise van Naerssen, naar een verhaal van Annelouise van Naerssen en Sander de Regt. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning en Johan Nijenhuis in samenwerking met coproducent AVROTROS en is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en CoBO. Dutch FilmWorks brengt Verliefd Op Bali in op 1 februari 2024 in de bioscopen. Verliefd Op Bali heeft een unieke partnership met M&M'S.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina