De SPHERE HDMI-kabel van Wire World voldoet zelfs over 30 meter aan HDMI 2.0

WIREWORLD SPHERE HDMI-kabel voldoet zelfs tot 30 m lengte aan HDMI 2.0...

Door de grote variatie (in kwaliteit en leeftijd) van de huidige HDMI-chips levert het aansluiten van 2 verschillende systemen vrijwel nooit de maximale kwaliteit. Wireworld Cable Technology (WCT) heeft na lang onderzoek de oplossing gevonden: de HD Bridge Active-chip geïntegreerd in de kabel. Deze chip 'matcht' onder alle omstandigheden twee willekeurige HDMI-systemen perfect. Alleen zo is de dataoverdracht altijd optimaal. De actieve connector komt aan de kant van het beeldscherm. De voedingskabel komt op een USB-aansluiting van het beeldscherm: simpel.

WireWold Sphere HDMI

De Sphere HDMI-kabels van Wireworld Cable Technology voldoen volledig aan de HDMI 2.0-norm, ongeacht de kabellengte of de combinatie van aangesloten systemen. Ze garanderen dus altijd de maximale audio- en videokwaliteit (o.a. 18 Gbps, 4k/60, deep color, HDR, multistream audio), dat maakt de Sphere uniek. De kabels vanaf 7 meter gebruiken hiervoor de HD Bridge Active-chip-technologie. Deze zorgt er voor dat elke combinatie van systemen en kabels optimaal met elkaar 'matcht'. Daarnaast garanderen de 4 volledig gescheiden 12 Gbps-kanalen van de chip onder alle omstandigheden de overdrachtsnelheid van 18 Gbps. De kabels gebruiken daarnaast bekende WCT-technologieen zoals Uni-Path (verbeterde afscherming) en OFC (zuurstofarm (99,99% zuiver) koperdraad).

De Wireworld Sphere HDMI-kabels zijn vanaf deze maand leverbaar in twaalf lengtes. De verkoopprijs per kabel (per stuk, incl. BTW) is inclusief gemonteerde OFC-connectors en loopt van € 55 (0,6 m) tot € 1200 (30 m).

Monitor Audio logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina