DVD.nl is geschiedenis. Hier is AllesOverFilm!

Daar zijn we dan! DVD.nl is geschiedenis. Hier is AllesOverFilm!

Het doet me veel genoegen om iedereen, namens de gehele redactie, de nieuwe website te presenteren. En natuurlijk de nieuwe naam: AllesOverFilm. Een naam die meer de lading dekt met waar we nu voor staan. DVD.nl is inmiddels een bij velen ingeburgerde naam, maar we beseffen ons goed dat de term "DVD" niet de meest toekomstgerichte is die je je kunt voorstellen. We willen onze horizon verbreden, we willen meer over films en alles wat daar bij hoort gaan publiceren. En welke naam past daar dan beter bij dan AllesOverFilm.

Wat vind je op deze nieuwe website? Allereerst behouden we natuurlijk onze belangrijkste bestaande content, zoals de recensies van DVD en Blu-ray Discs, de nieuwsberichten en het populaire forum. Daarnaast hebben de Achtergrondartikelen een prominentere plaats gekregen op de hoofdpagina (onder de knop "Meer". Het was ons altijd een doorn in het oog dat deze interessante artikelen zo weggestopt waren op de… euh, achtergrond. We hebben nu een beter overzicht van de Releaselijsten. Zowel van Blu-ray Discs (met dank aan forumlid Wedlock), streamingdiensten en bioscoopfilms. Dit zal nog verder worden uitgebreid. Een belangrijke uitbreiding is de extra aandacht voor AV-hardware. Wij zullen in de toekomst meer hardware gaan reviewen. Want hoe moet je nu een DVD of Blu-ray Disc bekijken zonder de benodigde - goede - apparatuur? Af en toe zullen we ook een blog publiceren. En voor de muziekliefhebbers hebben we een internetradio waar je, terwijl je op AllesOverFilm surft, naar de mooiste soundtracks kunt luisteren.

Wat is er verdwenen? Dat is niet veel. Het enige waar we afscheid van hebben genomen zijn de minirecensies en de Traderlijst. Voor wie dit niet kent: dit was een waarderingsysteem voor het handelen op het forum van DVD.nl. We hebben echter een flinke afname van zowel het handelen, maar vooral het waarderen van de transacties geconstateerd. Het systeem lijkt daarmee overbodig en daarom is besloten om bij de overgang naar AllesOverFilm dit te laten vervallen. Je minirecensies kun je nog steeds publiceren, alleen worden ze nu direct in het forumtopic van de betreffende recensie geplaatst. Er is geen apart invulveld meer voor een minirecensie. Schroom echter niet om ze te blijven schrijven! Ze zijn nog steeds van harte welkom.

We hopen dat iedereen z'n weg vindt op deze nieuwe website. Het ziet er net even anders, maar toch ook weer vertrouwd uit. Kijk rustig rond, dan kom je bijvoorbeeld een nieuwe blog van Michael Hamers  tegen en een aantal hardware reviews van zeer interessante apparatuur. Of een artikel, inclusief interview met Wilfried van Baelen, over van de Galaxy Studios en Auro3D. Of wil je liever weten welke films er vanaf deze week in de bioscoop draaien? Je vindt het vanaf nu allemaal op AllesOverFilm.

Ludo Keeris
namens de gehele redactie van AllesOverFilm

AllesOverFilm logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Pastichio Rocker  |  08-06-2017

Alleen dat rare parkje als achtergrond... Moet echt iets met films worden. De site heet tenslotte niet 'AllesOverParken'.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  08-06-2017

Je bent niet de enige maar ik wou er niet te diep op ingaan want dan ben ik weer de azijnpisser.... Maar eerlijk ? Ben ik ook niet enthousiast, en dit stoort m...
Lees meer >

Richard B.  |  07-06-2017

Goede keuze om voor een andere naam te gaan. Het werd tijd. De nieuwe huisstijl ziet er ook erg goed uit. Knap werk hoor! (y) Wel een kleine opmerking: ik mis ...
Lees meer >

RHK  |  06-06-2017

Net terug van vakantie, ik dacht effe kijken op de site. Verassing! Totaal vernieuwd. Best goed gedaan! Zal misschien hier en daar nog wel iets worden aangepast...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina