Liefde spat ervan af in eerste beelden Bed & Breakfast

 

Liefde spat ervan af in eerste beelden Bed & Breakfast


UTRECHT - Gisterenavond werd de trailer van Bed & Breakfast gelanceerd en één ding is duidelijk: de liefde spat ervan af in deze nieuwe romantische komedie. Hoofdpersonage Sarah (gespeeld door Sanne Langelaar) krijgt namelijk niet één, maar twee potentiële lovers op haar pad. De film is vanaf 2 mei te zien in de bioscopen.

Naast Sanne Langelaar zijn de hoofdrollen in Bed & Breakfast voor Mingus Dagelet en Oscar Aerts. Ook o.a. Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus zijn in de film te zien. Olof en Anne - kandidaten uit het zeer populaire tv-programma B&B Vol Liefde - spelen een rolletje.

 
 

OVER DE FILM
Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet deze stadse controlfreak wiens leven aan elkaar hangt van overwerken en afhaalmaaltijden tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer a lles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken. 

OVER DE MAKERS
Bed & Breakfast  is geregisseerd door Ruud Schuurman (Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld) en het script is van Anna Pauwels (Zwaar Verliefd!, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Only You). Het is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met RTL. De film is tot stand gekomen met een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive. Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina