The Oscars Live in Filmtheater Hilversum - in de nacht van 10 op 11 maart

Beleef (gratis) de Oscaruitreiking in Filmtheater Hilversum in de nacht van 10 op 11 maart


Vooraf draait een mooie selectie van de 12 genomineerde films

In de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart ben je vanaf 23.30 uur welkom in de Rode zaal Filmtheater Hilversum om (gratis) de feestelijke uitreiking van de Oscars live te volgen. Voor de ceremonie begint, worden beelden van de Amerikaanse rode loper vertoond en kan je aan de bar een “voting ballot” krijgen, waarop je jouw voorspellingen aan kan kruisen. Het programma eindigt circa 04.00 uur – een latertje! Toegang is GRATIS, maar om zeker te zijn van een plekje adviseren we je te reserveren. Dat kan via deze link.

In het weekend voorafgaand aan de uitreiking van de Oscars, zaterdag 9 en zondag 10 maart, vertoont het filmtheater de genomineerde films nog een laatste keer, zodat je beslagen ten ijs naar de ceremonie kunt komen kijken. Genomineerde films als Killers of the Flower Moon, Poor Things, The Zone of Interest, The Holdovers, Past Lives, Oppenheimer, Barbie, Maeatro, Das Lehrerzimmer, Perfect Days, Anatomy of a Fall staan op de rol.

Ook te zien in het Oscarweekend: een voorpremière van de veelgeprezen en indrukwekkende docu-fictiefilm  Four Daughters (vanaf 11 april dagelijks te zien). Op vrijdag 8 maart, maandag 11 maart en woensdag 13 maart vertoont het filmtheater eveneens American Fiction. Deze voor vijf Oscars genomineerde romcon zou oorspronkelijk niet worden uitgebracht in Nederland, maar is door een gezamenlijke inspanning van de Nederlandse filmtheaters nu toch drie keer te zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor het hele programma hier.

Adres: Filmtheater Hilversum, Herenplein 5, 1211 DR Hilversum
Oscar filmmarathon: zaterdag 9 maart t/m zondag 10 maart
The Oscars Live 2024 – Award Ceremony (toegang gratis): zondag 10 maart, aanvang 23.30 uur, einde 04.00 uur

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  27-02-2024

Ja balen, wij zijn vorig jaar op odido overgestapt, daar is het niet te zien :(...zoek nog een oplossing.
Lees meer >

Driekus  |  27-02-2024

Ik hoop dat het ook gewoon op tv komt weer. Edit; Wanneer zijn de Oscars van 2024 te zien op tv? De Oscars zie je op 10 maart 2024 om 23:30 uur bij FilmBox. De...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina