Sony Pictures Home Entertainment - Releases maart

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases maart

Met 5000 Blankets, Moonrise en Legacy Peak.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in maart de volgende films uit:
  • 5000 Blankets - Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren
  • Moonrise - Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren. 
  • Legacy Peak - Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren. 
 

5000 Blankets

image
 
5000 Blankets is gebaseerd op een bijzonder waargebeurd verhaal. In deze hoopvolle film, die de kracht van familie en geloof benadrukt, krijgt een man een zenuwinzinking en verdwijnt. Zijn vrouw en hun jonge zoon gaan naar hem op zoek, zetten onderweg een beweging in gang om hulpbehoevenden bij te staan, en inspireren de hele stad.
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren.
 

Moonrise

image
 
Dit hartverwarmende familiedrama gaat over countryzanger Will Brown (Granger Smith), die zijn echtgenote verloren heeft. Zijn verdriet weerhoudt hem ervan zijn carrière voort te zetten en zorgt voor problemen in zijn relatie met zijn familie, vooral zijn jonge dochter Ellie (Piper Clurman). Maar wanneer Ellie de getalenteerde paardentrainer Sam (Sonya Balmores) meebrengt, begint Will de kracht, vergeving en barmhartigheid terug te vinden om zijn leven weer te gaan leiden. 
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren.

Legacy Peak

image
 
Jason (Lucas Black), een man zonder enige ervaring als ouder, wil er alles aan doen om de harten van de sceptische kinderen van zijn verloofde te winnen voor ze trouwen. Het plan om naar de afgelegen blokhut van haar ouders te vliegen, enkele dagen voor zij met werken klaar is, valt al snel in duigen en het avontuur verandert in een strijd om te overleven voordat dit nieuwe gezin überhaupt aan samenleven kan beginnen.
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 20 maart kopen om te houden en on demand/huren.
 

Whitney Houston

image
 
Van koormeisje uit New Jersey naar bestverkopende en meest bekroonde artiest aller tijden, dit triomfantelijke eerbetoon aan de onvergelijkbare Whitney Houston is een onbegrensd portret van de complexe en veelzijdige vrouw achter de stem van een hele generatie.
 
image
 
Volg de inspirerende, aangrijpende en emotionele reis door Houstons baanbrekende leven en carrière, met fantastische optredens en een soundtrack met de meest geliefde hits van deze icoon zoals je die nooit eerder hebt gehoord.
 
image
 
Verschijningsdatum: nu beschikbaar om te kopen en on demand/huren.
 
 
OVER SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
 
Sony Pictures Home Entertainment B.V. is één van de divisies van Sony Pictures Entertainment (SPE). SPHE is een onderdeel van de Sony Group. SPHE Benelux heeft vestigingen in Nederland (Hilversum) en België (Brussel). SPHE is meer dan 25 jaar actief in de Benelux als distributeur van films, van zowel de eigen studio als van acquisitie product. De titels worden verdeeld voor de huur- en de koopmarkt op DVD en Blu-ray™ Disc en via het Video on Demand kanaal. SPHE bekleedt een unieke marktpositie in de entertainment sector want als dochter van SONY bezit de ‘familie’ zowel de content als de technologie. Bekende titels zijn The Da Vinci Code, de Spider-Man franchise en Social Network.

Recente artikelen

Laatste reacties

tmvde  |  03-03-2023

Fake news ;-) OVER SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT Sony Pictures Home Entertainment B.V. is één van de divisies van Sony Pictures Entertainment (SPE). SPHE i...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina