Test je filmkennis in de Kinepolis KineQuiz caravan op Heroes Dutch Comic Con

PERSBERICHT
10 juni 2024

 

Test je filmkennis in de Kinepolis KineQuiz Caravan op Heroes Dutch Comic Con

Ga op de foto met je favoriete live size statue en bezoek de unieke voorpremière van Disney’s Inside Out 2

Kinepolis is aanwezig op Heroes Dutch Comic Con, het jaarlijks terugkerende fan-event waar liefhebbers van films, series, esports en cosplay samenkomen en hun passies delen. Test je filmkennis in de speciale KineQuiz Caravan, ga op de foto met live size statues én bekijk de exclusieve voorpremière van Disney’s Inside Out 2. Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

KineQuiz Caravan
Wat weet jij van films als The Crow, Inside Out 2, Deadpool & WolverineSpider-Man, A Quiet Place: Day One of Despicable Me 4? In de KineQuiz Caravan dompel je jezelf onder in de betoverende wereld van de film. Stap in de caravan en test je filmkennis door mee te doen aan de filmquiz. Onder begeleiding van een échte quizmaster kun je kans maken op leuke filmprijzen.

Op Heroes Dutch Comic Con kun je bij de stand van Kinepolis naast meedoen aan de quiz ook op de foto met live size statues uit de films Inside Out 2, Gardians of the Galaxy en The Flash.

Exclusieve voorpremière Inside Out 2
Op vrijdag 21 juni organiseert Kinepolis in samenwerking met Disney en Heroes Dutch Comic Con een exclusieve voorpremière van de Disney’s Inside Out 2 in Kinepolis Jaarbeurs. Een heuse publiekspremière, want de film is pas vanaf 21 juli in de bioscopen te zien! Bezoekers van de preview night van Heroes Dutch Comic Con en leden van de Kinepolis MovieClub kunnen een kaartje kopen voor deze unieke, eenmalige vertoning in de bioscoop.

Op de hoogte blijven van alle informatie van Kinepolis:
www.kinepolis.nl | Facebook | Instagram

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. In Europa telt Kinepolis Group NV 62 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 38 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 110 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1124 schermen en meer dan 200.000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

Over Heroes Dutch Comic Con

Met ruim 55.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers. Aangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied van films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en animeTijdens dit evenement vol met entertainment kun je speciale gasten ontmoeten uit films en series, allerlei soorten merchandise shoppen op de grootste “geeky” markt van het land, verschillende games spelen, genieten van diverse panels door speciale gasten uit de stripindustrie en nog veel meer.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina