Nieuwste Netflix series van deze week

Netflix is in 1997 al opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph. Het bedrijf hield zich bezig met op abonnementen gebaseerde streaming diensten aanbieden. Tegenwoordig is het een van de bekendste streamingdiensten ter wereld. Even ‘Netflixen’ is een begrip en krijgt de voorkeur boven andere online activiteiten. Of je nou alleen bent, met je partner of vrienden een serie kijken op Netflix is altijd leuk. Andere online activiteiten zoals online gokken en gamen ondervinden flinke concurrentie van streaming diensten waaronder Netflix. Dit is wat je moet zien deze week.

The Gentle Man – 2019 Film

We trappen af met de film The Gentle Man. Deze actie comedy film is geschreven door Guy Ritchie en ontwikkelt samen met Ivan Atkinson en Mark Davies. In de film zijn niemand minder dan Matthew McConaughey, Colin Farrell en Hugh Grant te vinden. Het gaat over een Amerikaanse wietverkoper in Engeland. Hij wil de business graag verkopen, maar een grote blackmail campagne gaat op dat moment tegen hem van start.

De film was commercieel gezien een groot succes en het kreeg over het algemeen positieve reviews. Er werd bruto 115 miljoen dollar verdiend terwijl de film ongeveer 22 miljoen heeft gekost. Zeker een film die de moeite waard is.

Murdaugh Murders: A Souther Scandal

De serie is op Netflix gekomen terwijl de zaak van Alex Murdaugh nog loopt. De show is bijna volledig afhankelijk van hoe de rechtszaak loopt aangezien dit aandacht brengt op de serie.

De producenten hebben de groep vrienden die werd meegesleurd in het tragische auto ongeluk dat het leven kostte van de 19-jarige Mallory Beach-drone, hun accounts laten aanvullen met wazige re-enactments die eruit zien als iets uit een goedkope horrorfilm.

Hoewel de titel "Murdaugh Murders" ogenschijnlijk verwijst naar de moord op Paul Murdaugh en zijn moeder, Maggie, wat resulteerde in de berechting van zijn vader en haar man, Alex, is dat een bijzaak in de manier waarop de afleveringen zijn opgebouwd. De focus van de eerste twee delen ligt eerder op de bootcrash.

Degenen die aan boord waren, spreken over Paul, die vaak buitensporig dronk tijdens het besturen van de boot, en de familie Murdaugh – dankzij patriarch Alex, een goed verbonden advocaat uit South Carolina – die naar verluidt haar rijkdom en invloed op de autoriteiten zou gebruiken om hem te beschermen.

R.I.P.D

Een film met Ryan Reynolds is tegenwoordig vaak wel een succes, maar R.I.P.D krijgt weinig positieve reviews. Het is een rommelig fantasie-avontuur met herrezen politieagenten. De film wordt te duur genoemd voor een B-film, te volwassenen voor kinderen maar niet volwassen genoeg voor de doelgroep. 

De film komt uit 2013 en gaat over twee agenten die goud stelen tijdens een drug bust. Een van de agenten heeft spijt van de diefstal en wordt door de ander neergeschoten. De agent ontmoet Mildred Proctor. Zij legt uit dat hij dood is maar nog wel gestraft moet worden voor zijn fouten. Ze haalt hem bij R.I.P.D: een organisatie bestaand uit overleden politieagenten en geeft hem de opdracht om ‘Deados’ te vinden en vangen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina