20th Century Fox releases in januari 2015 op DVD en Blu ray Disc

20th Century Fox releases op DVD en Blu ray Disc in januari.

Feature new Releases

LET'S BE COPS

Let's Be Cops DVD & Blu rayIn Let’s be Cops verkleden twee vrienden zich voor een gekostumeerd feestje als politieagenten en worden de sensatie van de buurt. Al snel wordt het tweetal omringd door bloedmooie vrouwen en racen ze door de straten met een tweedehands politiewagen die ze online besteld hebben. Wanneer de ‘zogenaamde’ helden verstrikt raken in het wek van de echte maffia moeten ze alles op alles zetten om de door hen veroorzaakte puinhoop weer recht te zetten. Al met al is Let’s be Cops, met in de hoofdrol Damon Wayans Jr. en Jake Johnson, een crimineel goede actiekomedie!

Genre: Komedie
Regisseur: Luke Greenfield
Cast: Jane Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle

Releasedatum: 7 januari 2015

 

IF I STAY

If I Stay DVD & Blu rayDe verfilming van de bestseller If I Stay vertelt het romantische, hartverscheurende en meeslepende verhaal van een jonge vrouw die voor de ultieme beslissing komt te staan. De zeventienjarige Mia Hall (Chloë Grace Moretz) is een getalenteerde muzikante die een mooie toekomst tegemoet gaat, zowel in de muziek als in de liefde. Maar door een tragisch ongeluk verandert alles en raakt Mia gevangen tussen het heden en het hiernamaals. Voor het te laat is zal Mia een beslissing moeten maken die haar toekomst volledig zal veranderen. Kiest ze er voor om los te laten of om terug te keren naar de liefde van haar leven, Adam?

Genre: Drama
Regisseur: R.J. Cutler
Cast: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley

Releasedatum: 14 januari 2015

 

TV New Releases

VIKINGS Seizoen 2

Vikings Seizoen 2 DVD & Blu rayRaap al je moed bijeen voor een nieuwe meeslepende reis door de woeste wereld van de VIKINGS. Seizoen twee volgt de lotgevallen van Ragnar, de strijdvaardige Viking die nu een gerespecteerd leider is geworden op het slagveld en ernaast. Maar meer macht betekent ook tal van dodelijke gevaren en dilemma’s. Terwijl hij zich schrap zet om de degens te kruisen met zijn eigen broer Rollo, is Ragnar verscheurd tussen zijn vrouw Lagertha en zijn minnares, prinses Aslaug. Zijn zoon Bjorn, intussen een jongeman en een woeste krijger, bevindt zich tussen twee vuren. Tussendoor valt Ragnar stoutmoedig het Engelse koninkrijk binnen, een gebied met immense schatten en een verraderlijke koning die de ultieme bedreiging kan vormen.

Genre: Tv-serie, Drama, Actie
Regisseur: Rick Jacobson

Releasedatum: 7 januari 2015

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  19-12-2014

Voor Vikings heb ik al de vlucht vooruit (lees: richting UK) genomen...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina