Cinemien releases op DVD van 26 juli

Nieuw op DVD van Cinemien:

RAW - Julia Ducournau

Raw DVDJustine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus.

Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met RAW waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Cast: Ella Rumpf, Garance Marillier
Regisseur: Julia Ducournau
Genre: Drama
Land: Frankrijk
Lengte: 99 min
Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 26 juli (ook op VOD)

 

BEAUTIFUL SOMETHING - Joseph Graham

Beautiful Something DVDDe leuke jonge poëet Brian slaat voortdurend de plank mis wanneer hij een nieuwe man ontmoet en begrijpt maar niet waarom. De knappe en energieke Jim is niet bang om harten te breken, behalve als het gaat om zijn oudere lover, de kunstenaar Drew. Drew lijkt zich enkel te focussen op zijn nieuwste meesterwerk. Bob, een succesvolle talentmanager uit LA van midden zestig vindt tijdens zijn zakenreisjes niet alleen nieuw talent, maar ook mannen om te verwennen. De vier mannen kammen de straten van Philadelphia uit op zoek naar connectie en identiteit, maar vinden vooral ruige en kortstondige affaires. Deze avond is echter anders.

Geïnspireerd door waargebeurde verhalen verkent BEAUTIFUL SOMETHING wat het betekent om jezelf over te geven aan de liefde, en de kwetsbaarheden die daarbij komen kijken.

Cast: Brian Sheppard, Colman Domingo, Zack Ryan
Regisseur: Joseph Graham
Genres: Drama, Gay
Land: Verenigde Staten
Lengte: 97 min
Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 26 juli

 

RAVEN’S TOUCH - Marina Rice Bader, Dreya Weber

Raven's Touch DVDRaven Michaels beschuldigt zichzelf van een tragisch ongeluk en sluit zich af van de wereld in een hut op een verafgelegen camping. Op het randje van een zenuwinzinking dwaalt ze door de bossen, op zoek naar innerlijke rust in haar geïsoleerde bestaan. Kate Royce verblijft met haar twee kinderen op dezelfde camping, ver weg van de afleidingen van de bewoonde wereld in een poging om haar familie te redden. Wanneer Raven en Kate elkaar tegen het lijf lopen, bieden ze elkaar onverwachte intimiteit en hulp.

Raven’s Touch is een prachtig liefdesverhaal over verlies, natuur en genezing, met in de hoofdrol Dreya Weber (The Gymnast, A Marine Story) en Traci Dinwiddie (The Notebook, Elena Undone).

Cast: Dreya Weber, Traci Dinwiddie, David Hayward, Victoria Park
Regisseur: Dreya Weber, Marina Rice Bader
Genre: Drama, Lesbian
Land: USA
Lengte: 82 min
Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 26 juli

Cinemien Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina