De vurige sci-fi dramafilm Fahrenheit 451 is vanaf 14 november te koop op DVD

Knowledge is a dangerous thing

FAHRENHEIT 451

Fahrenheit 451 DVD

vanaf 14 november verkrijgbaar op DVD

Fahrenheit 451 is gebaseerd op het klassieke, futuristische boek van Ray Bradbury over een scheefgegroeide maatschappij. Het zet aan het denken over de rol van de media en hoe geschiedenis wordt geïllustreerd in onze maatschappij. De HBO-film is geregisseerd door Ramin Bahrani (99 Homes) met in de hoofdrollen Michael B. Jordan, Sofia Boutella en Michael Shannon.


Synopsis
Fahrenheit 451 schetst een toekomstbeeld waar de waarheid is uitgebannen, en waar beroemde “firemen” voor het oog van de camera boeken verbranden en kunst, cultuur en geschiedenis verwoesten. In deze paranoïde wereld wordt een geestdriftige brandweerman (Michael B. Jordan) klaargestoomd om zijn kapitein (Michael Shannon) op te volgen. Hij ontmoet een jonge informant (Sofia Boutella) en stemt toe om een ondergrondse verzetsgroep te helpen bij een dapper plan om duizenden klassieke werken te behouden. Dat plan kan alleen slagen als ze de alziende machten te slim af kunnen zijn die de werken willen vernietigen.

Technical specs DVD
Audio: Engels, Spaans, Frans, Duits.
Ondertiteling: Nederlands, Engels SDH, Frans, Duits, Spaans
Speelduur: 96 min
Special feature: Behind the Fire

Fahrenheid 451 still

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

tmvde  |  08-11-2018

De vurige sci-fi dramafilm Fahrenheit 451 is vanaf 14 november te koop op DVD Lees dit artikel Het schijnt inderdaad een drama van een film te zijn. https://...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina