Drie topseries van de BBC vanaf 22 oktober op DVD

Top-series van de BBC

The Adventures of Merlin, Luther 3, The Paradise

Vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD

Fantasy, crime en kostuums. Met dit DVD-trio scoor je altijd!

THE ADVENTURES OF MERLIN

Adventures of Merlin DVDOm met de eerste te beginnen, The Adventures of Merlin betreft de complete box, dus serie 1 tot en met 5. Het Britse fantasy-avontuur, dat uitgezonden is bij de BBC en in Nederland bij Veronica, is losjes gebaseerd op de bekende Arthurverhalen, maar geeft er tegelijkertijd een heel eigen draai aan. Centraal staat de relatie van de jonge tovenaar Merlijn met Arthur Pendragon, de zoon van koning Uther, die later zal uitgroeien tot de magische koning Arthur. Maar voor het zover is, moet het duo nog heel wat vijanden het hoofd bieden. The Adventures of Merlin biedt spanning, magie en… een draak! Kortom: fun voor de hele familie.

Regie: Johnny Caps
Cast: Colin Morgan, Bradley James, Richard Wilson & John Hurt (stem van de draak)

DVD: Luxe box met 20 dvd’s
Adviesprijs EUR 69,99

 

LUTHER - Seizoen 3

Luther - Seizoen 3 DVDLiefhebbers van het psychologische crime-drama Luther hebben aan twee woorden (eigenlijk vijf) genoeg: Seizoen 3. Nu op DVD. Ook in dit seizoen lapt inspecteur Mores (Golden Globe-winnaar Idris Elba, ook bekend uit The Wire) weer alle regels aan zijn laars bij het oplossen van een paar gruwelijke moorden. Privé ziet zijn leven er een stukje zonniger uit in de vorm van een nieuwe vriendin (Sienna Guillory). Het prijzenkastje van Luther staat inmiddels bomvol, en met een IMDbscore van 8.7 kunnen de producers verder met de ontwikkeling van het volgende Luther-project: een speelfilm. Luther komt ook uit de stal van de BBC.

Regie: Sam Miller
Cast: Idris Elba, Sienna Guillory, Warren Brown & Ruth Wilson

DVD 2-pack
Adviesprijs EUR 22,99

 

THE PARADISE

The Paradise DVDEn voor wie geen genoeg kan krijgen van Britse dames in romantische 19de-eeuwse kostuums, is er The Paradise. Het Paradijs uit de titel is de naam van het eerste warenhuis in Noord-Engeland, waar de komst van een jonge, ambitieuze verkoopster voor problemen zorgt. Gebaseerd op de beroemde roman Au Bonheur des Dames van Emile Zola, biedt The Paradise de juiste mix van romantiek en rivaliteit, gefilmd op, zoals we van de BBC gewend zijn, de prachtigste locaties. Hoofdrollen zijn er voor Emun Elliott (Prometheus), Joanna Vanderham (The Runaway), Sarah Lancashire (Coronation Street) en Patrick Malahide (Game of Thrones). Net als Luther is The Paradise een productie van de BBC.

Regie: Bill Gallagher
Cast: Emun Elliott, Joanna Vanderham, Sarah Lancashire & Patrick Malahide

DVD 2-pack
Adviesprijs EUR 23,99

 

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina