DVD.nl Movie News update

Welkom bij de nieuwe rubriek Movie News!

In deze rubriek zullen we jullie op de hoogte houden van het laatste roddels, geruchten en nieuwtjes op heb gebied van aankomende films.

Vragen, opmerkingen en verbeteringen zijn van harte welkom!

‘The Grudge 2’ een feit
Sony Pictures Entertainment heeft een deal voor 2 films gesloten met Ghost House Pictures voor het uitbrengen van The Grudge 2 en het Engelstalige filmdebuut van de gebroeders Pang.
Sarah Michelle Gellar, die de hoofdrol speelde in de eerste Grudge film heeft zich nog niet gebonden aan de sequel. Wel is bekend dat de regisseur van het orgineel, Takashi Shimizu, weer de regie op zich zal nemen. Hij zal wederom samenwerken met schrijven Stephen Susco, producers Sam Raimi, Robert Tapert en Taka Ichise en met uitvoerend producent Roy Lee en Doug Davison.


Garfield’s kattenstreken krijgen een vervolg
Ondanks de negatieve kritieken en een niet al te beste prestatie in de box-office heeft 20th Century Fox toch besloten om een vervolg te maken op de vorig jaar uitgebracht film ‘Garfield’.
Regisseur Tim Hill (Max Keebel’s Big movie, Muppets in Space) zal ‘Garfield 2’ gaan regisseren. De film staat gepland voor release op 28 Juli 2006 in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend of Bill Murray zijn stem opnieuw uitleent voor de vertolking van Garfield.


Remake ‘When Worlds Collide’
Paramount heeft Stephen Sommers (Van Helsing, The Mummy Returns) aangetrokken om de remake van de in 1951 uitgebrachte science fiction klassieker ‘When Worlds Collide’ te regisseren. Sommers zal ook voor het script zorgen en samen met zijn partner Bob Duscay de film produceren.
In het orgineel uit 1951 ontdekt een groep wetenschappers een andere planeet die gevaarlijk dicht bij de aarde komt. Daarom maken ze plannen om met een kleine groep mensen de aarde te verlaten voordat de onvermijdelijke botsing plaatsvindt.
De film zal naar verwachting een groot zijn in schaal en budget en genoeg special effects hebben.


Remake ‘The Hills Have Eyes’
Fox Searchlight Pictures heeft de remake van de Wes Craven horror cult classic ‘The Hills Have Eyes’ opgepakt als aankomend project. Alexandre Aja zal de regie op zich nemen. Craven die het orgineel regisseerde zal nu de productie op zich nemen.
De film vertelt het verhaal van een familie die op weg naar hun vakantiebestemming een verkeerde afslag neemt. Wanneer ze stranden in de woestijn worden ze het doelwit van groep kannibalen.


Jan de Bont aan de slag met grote broer van Jaws
De Nederlandse regisseur Jan de Bont gaat een film maken over een 27 meter lange prehistorische haai die in deze tijd opduikt voor de kust van Californië. Het verhaal is volgens The Hollywood Reporter gebaseerd op het boek \'Meg\' van Steve Alten.
De haai, een Carcharodon megalodon, geldt als een voorouder van de grote witte haai ofwel \'Jaws\'.

Bewerkt door Bart

Recente artikelen

Laatste reacties

Paul_Knoop  |  15-04-2005

De verfilming van het boek meg zal moeilijk worden aangezien aan het eind van het boek de hoofdrolspeler in de maag van de haai vastzit, en ik geloof niet dat e...
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  15-04-2005

Hoewel ik niet zo heel happig op re-makes ben, is het wel zo: beter goed gejat dan slecht bedacht.
Lees meer >

Mich  |  13-04-2005

Van mij mogen al deze films gemaakt worden. Sequels of niet, als het maar goed gedaan is. Beter een goede sequel dan helemaal niks. En om nu al te zeggen d...
Lees meer >

Sneaker  |  13-04-2005

Om heel eerlijk te zijn wacht ik op The Grudge 2. Vond deel 1 erg goed dus kan niet wachten op deel 2. Voor de rest klinkt When Worlds Collide en The Hills Have...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina