Een nieuw toestel én gratis naar de film? Het kan!

Vaak genoeg werd je gek gemaakt door die ene vriend(in) om naar de nieuwste films te gaan in de bioscoop. Elke film was nog gruwelijker dan de andere volgens dit maatje. Het is nu zelfs zo dat jij die ‘ene’ vriend bent geworden. Zelf heb je ook een onweerstaanbare liefde ontwikkeld voor films en gaat hier dan ook graag naartoe. Het is daarom van groot belang dat jij constant beschikt over de meest recente informatie binnen de filmwereld en hoe doe je dit beter dan met de nieuwe Sony Experia XA2. The latest and greatest, van Sony. Het is zelfs zo dat bij aanschaf van dit model je 2 gratis bioscoopkaartjes krijgt voor de film: ‘Peter Rabbit’, wat gaaf!

Het model

De Sony Xperia XA2 biedt jou de mogelijkheid om altijd je persoonlijke thuisbioscoop op zak te hebben. Dit is natuurlijk perfect voor een filmliefhebber als jijzelf. Of je nou thuis op de bank ligt, onderweg in de trein bent of achterin de auto zit richting een wintersport vakantie. De XA2 is ongeëvenaard, het model heeft een randloos Full HD beeldscherm met de meeste heldere kleuren die de film ervaring onvergetelijk maakt. Bovendien heb je méér scherm met de XA2. Deze smartphone heeft met zijn 5,2-inch scherm dezelfde grootte behuizing als voorganger Xperia XA1. Dat betekent dat het scherm zo goed als randloos is. Bereid je voor
om helemaal in de film op te gaan.

Zelf cameraman spelen

Met de Sony Xperia XA2 kan je zelf zeer gemakkelijk foto’s en video’s make door de indrukwekkende 23-megapixel camera. Met deze camera schiet jij de scherpste 4K video’s. Ook al zou je tijdens het filmen volledig inzoomen, toch blijft je video scherp. De Xperia beschikt ook over slow motion filmen, met deze functie film je 120 frames per seconde. Ben jij meer iemand van de impulsieve en snelle fotomomenten? Gebruik dan de Quick Launch functie, dit start de camera binnen 0,6 seconden op. Vertel dus al je filmvrienden dat wanneer jullie in de periode van 5 maart t/m 6 mei de nieuwe Sony Xperia XA2 kopen via KPN, jullie twee bioscoopkaartjes voor de film Peter Rabbit cadeau krijgen. Het enige wat jullie daarvoor moeten doen is op de aanmeldpagina van Sony contactgegevens en een aanschafbewijs aanleveren.

Meer lezen over de nieuwe Sony Xperia XA2 en het laatste smartphone nieuws? Bekijk dan de blog van KPN.

 

Dit artikel is gesponsord door KPN

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina