EMI: 'Guzman deelt uit' op DVD

GUZMAN DEELT UIT
Sint Nicolaas conference op DVD

Hilversum, 11 december 2002: Nederland heeft er sinds 5 december jongstleden een nieuw fenomeen bij: de Sint Nicolaas conference. Cabaretier Javier Guzman – winnaar van het Leids cabaret festival en bekend van het tv-programma 100% AB – schreef de conference “Guzman Deelt Uit!”. De Vara zond de conference op 5 december uit en was een succes. Maar liefst 850.000 mensen keken naar de conference en de reacties op de show waren zo positief dat Dino Music “Guzman Deelt Uit!” op DVD uitbrengt. Op 16 december ligt de DVD in de winkels.

Javier Guzman kreeg grote bekendheid met zijn programma 100% AB, dat wekelijks te zien is bij de VPRO. Centraal in dit gevarieerde komische programma staat het omgekeerde integratievraagstuk. AB (Aangepast Burger) peilt de stemming onder bekende en minder bekende Nederlanders. Behalve op tv is Javier ook in de theaters te zien met zijn eigen cabaret programma BOT.

Dino Music was zeer onder de indruk van de kwaliteiten van Javier en brengt maandag 16 december de hilarische Sint Nicolaas conference “Guzman Deelt Uit!” uit op DVD. Op die dag zal ook de single 100% AB – afkomstig uit het VPRO programma – worden uitgebracht.

Recente artikelen

Laatste reacties

MvdS  |  16-12-2002

Heeft iemand hem al zien liggen ergens? En wat was dan de prijs?
Lees meer >

Jeroen Driessen  |  14-12-2002

komt binnenkort... Waar, wat wanneer??
Lees meer >

Raymond Vonk  |  14-12-2002

Maassen is geloof ik ant-commercieel, dus helaas niks van te krijgen. Ook geen CD ofzo. Je moet het dus doen met MP3's en tapes van de shows op TV. Vond trouw...
Lees meer >

netfox  |  11-12-2002

Weet iemand wat de adviesprijs wordt? Trouwens... heel irritant dat hij telkens na een geslaagde grap één of andere flauwe opmerking maakt. 'Ja! Echt! Echt w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina