"Europeanen hebben geen zin in supergadgets"

Europeanen hebben geen zin in supergadgets

Gadgets combineren hoe langer hoe meer functies. De Europese consument zit echter helemaal niet te wachten op dergelijke prijzige en logge apparaten.

Convergentie. Met deze fraaie term duiden fabrikanten de trend aan die volgens hen wereldwijd gaande is. Het is niet meer genoeg dat een apparaat alleen mp3´tjes kan afspelen of foto´s kan maken. In plaats daarvan zou de consument rijp zijn voor draagbare apparaten die alles kunnen: video\'s afspelen, agenda bijhouden, foto\'s maken, bellen of mail ophalen.

Een onderzoek van Jupiter Research maakt echter gehakt van deze aannames, zo meldt persbureau Reuters. Zo zegt een schamele 5 procent geïnteresseerd te zijn in een apparaat dat zowel muziek als video\'s kan afspelen. Ter vergelijking: 27 procent zegt een voorkeur te hebben voor een gadget dat alleen muziek speelt.

Lees het complete bericht op Webwereld.

Recente artikelen

Laatste reacties

Christiaan Sauer  |  03-11-2004

Iets waar ik nog wel eigenlijk op zit te hopen dat is dat PDA's en normale mobiele telefoons een keer goed gecombineerd gaan worden. DAT lijkt me nou wel heel e...
Lees meer >

rloef  |  03-11-2004

Zat ik nou net te wachten op een digitale slr waarmee ik ook kon bellen :roll:
Lees meer >

Sméagol  |  02-11-2004

Ik denk dat dat inderdaad geldt voor de meeste hardware fanaten op dit forum .. Ik heb dan wel voorlopig geen geld voor een complete home theater set , maar ook...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina