HOK: Máxima, 5 jaar Prinses der Nederlanden

De mooiste momenten van Máxima uit de afgelopen vijf jaar nu verzameld op een bijzondere DVD

Jubileum uitgave
Máxima, 5 JAAR PRINSES DER NEDERLANDEN


Vanaf 20 april 2007 verkrijgbaar op DVD

Met de komst van prinsesje Ariane is het geluk voor Máxima en Willem Alexander compleet. Ze zijn inmiddels vijf jaar getrouwd en Willem Alexander wordt binnenkort 40 jaar.
In de afgelopen vijf jaar heeft Máxima met haar flamboyante uitstraling en sociaal betrokken stijl het imago van het Nederlandse vorstenhuis een enorme push gegeven. Iedereen houdt van haar, de ideale prinses. De populariteit van de Oranjes bij de Nederlandse bevolking is groter dan ooit tevoren.

Om deze gebeurtenissen extra glans te geven brengt Uitgever House of Knowledge als Jubileum uitgave de DVD MÁXIMA – 5 JAAR PRINSES DER NEDERLANDEN uit. Een ‘feel good’ documentaire met de mooiste beelden van Máxima uit de afgelopen vijf jaar.
Vanaf 20 april 2007 is deze DVD voor iedereen verkrijgbaar.


MET DE MOOISTE MAXIMA MOMENTEN VAN DE AFGELOPEN 5 JAAR

De bekende, onvergetelijke beelden van het huwelijk, de viering van Koninginnedag en natuurlijk beelden van Amalia en Alexia zijn op deze DVD bijeengebracht. Daarnaast vanzelfsprekend de buitenlandse reizen van het prinselijk paar. Ook worden Máxima en haar werk voor de goede doelen uitgebreid belicht. Thematisch wordt ingezoomd op de juwelen en de kleding van Máxima. De DVD toont tevens hoe ze omgaat met de protocollen van de Oranjes. Hoe zij met haar Argentijnse temperament in staat is zich te voegen in de Nederlandse mentaliteit. En nog veel meer...!

De beelden maken één ding duidelijk: met haar charme weet Máxima iedereen voor zich te winnen!

Met dank aan:
• Het TV-programma BLAUW BLOED, het best gewaardeerde royaltyprogramma, door René Stovis producties gemaakt in opdracht van de EO.
• De archieven van de NOS, de enige partij die de officiële momenten (huwelijken etc.) volledig mag registreren.

Met op de DVD o.a.:

MÁXIMA
Máxima kwam zag en overwon. Een vrouw uit het land van de tango. Overal waar zij komt trekt ze met haar gracieuze en spontane verschijning alle aandacht. Of het nu een bezoek aan een willekeurige buitenwijk is of een staatsbezoek, Máxima is een geboren koningin. Onmiskenbaar geeft Máxima onze monarchie extra glans, maar ook in haar geboorteland Argentinië is ze razend populair

EEN PRINSES UIT HET LAND VAN DE TANGO

Dit is het leven dat Máxima leefde in Argentinië. Een Argentijnse journalist vertelt ons hoe men in Buenos Aires over de prinses denkt.

MAXIMA VEROVERT NEDERLAND
De aankondiging van de verloving met het overbekende “beetje dom“.

HET SPROOKJESHUWELIJK
Het Huwelijksverslag van regisseur Rudolf Spoor, met alle aandacht voor bandoneonspeler Carel Kraayenhof en de traan.

MÁXIMA EN DE NEDERLANDSE CULTUUR
Máxima op het Holland Flowerfestival. Máxima wordt vriend van het Rijksmuseum.

MÁXIMA EN HAAR_GEZIN
Op 7 december 2003 wordt Máxima met de geboorte van Amalia moeder. Op 12 juni 2004 wordt het prinsesje door dominee Carel ter Linden met water uit de Jordaan gedoopt in de Grote Kerk van Den Haag.

Fotomomenten Lech 2005, 2006 en 2007.

Een gelukkig gezin op de Horsten. Willem Alexander en prinses Máxima genieten lekker in het zonnetje met Amalia en de pasgeboren prinses Alexia.

Op 26 juni 2005 wordt prinses Alexia geboren eveneens in het Haagse Bronovo. Haar doop is vijf maanden later op 19 november in de dorpskerk in Wassenaar. Peter en meter zijn Máxima’s broer Juan Zorrequieta en de Belgische prinses Mathilde.

Máxima in Argentinië met de kinderen – persmoment op de verjaardag van Amalia.

In het voorjaar van 2006 gaat het gezin samen met oma Beatrix aan boord van het familiezeilschip “De Groene Draak”.

Máxima en prinses Amalia bij de stallen van Paleis het Loo, waar Prins Willem Alexander en Máxima het Japanse kroonprinselijk paar ontvangen.

PRINSES VOOR DE MIGRANTEN
Máxima weet als geen ander wat het is om zich als buitenstaander in een nieuw land te moeten aanpassen. Vanaf medio 2003 tot medio 2005 houdt de prinses zich in commissievorm bezig met de integratie van migranten.

BESCHERMVROUWE MÁXIMA
Máxima bezoekt een project van het Oranjefonds in de Bijlmer.

PRINSES VOOR DE ARMEN
Máxima houdt zich bezig met het microkrediet als serieus instrument om de armoede te bestrijden. Met haar reizen naar Afrika en naar Brazilië en Argentinië weet ze het onderwerp definitief op de kaart te zetten

TRENDSETTER MET INTERNATIONALE ALLURE
Hoedenontwerpster Fabienne Delvigne over de hoeden van Máxima en couturier Edouard Vermeulen over haar stijl van kleden.

VISITEKAARTJE VOOR NEDERLAND
Officieel bezoek van prins Willem Alexander en prinses Máxima aan Australië en Nieuw Zeeland.

Technische gegevens:
Montage en bewerking door René Stokvis producties, o.a. producent van het TV-programma BLAUW BLOED - Voice-over van de bekende royaltywatcher Alex de Vries (De Telegraaf) – Artikelnummer: 37110HDS00 – Speelduur: 67 minuten – Verpakking: 1 DVD in Amaray – Consumentenadviesprijs: € 9,95


De DVD MÁXIMA, 5 JAAR PRINSES DER NEDERLANDEN is een Jubileum uitgave van special interest uitgever House of Knowledge, succesvol in het ontwikkelen van multimediale uitgeefconcepten. Met de boekuitgaven van onder andere FASTER, PUSSYCAT! (auteur Beertje van Beers), DE WERELD VAN FIONA (auteur Fiona Hering), HANDLEIDING BIJ HET LEVEN (auteur Frank Wouters), de autobiografie van PATRICK KLUIVERT, het best verkochte sportboek in 2006, en HET BESTE VAN RAYMANN heeft zij haar naam gevestigd.

Eerder dit jaar bracht House of Knowledge reeds de Jubileum BOEKuitgave uit van MÁXIMA, 5 JAAR PRINSES DER NEDERLANDEN. Met ruim 300 foto’s, columns en onthullende achtergrondverhalen, is dit 192 pagina’s tellende boek van de Telegraaf verslaggevers Alex de Vries en Menzo Willems met ruim 50.0000 verkochte exemplaren een bestseller.

Recente artikelen

Laatste reacties

Rotterdam5314  |  19-04-2007

Vraag me af wie dit intereseert................ Vind het maar een trut die Maxima,en dat hele koningshuis mogen ze van mij ook afschaffen! Idd afschaffen di...
Lees meer >

Peter van 't Wout  |  19-04-2007

Vraag me af wie dit intereseert................ Vind het maar een trut die Maxima,en dat hele koningshuis mogen ze van mij ook afschaffen!
Lees meer >

Reinbo  |  18-04-2007

Jullie plaatsen ook alles....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina