Introductie nieuw DVD-label voor jeugd

Introductie nieuw DVD-label voor jeugd

Deze maand verschijnen de eerste DVD toppers voor de jeugd van Moefie Klub!, de nieuwe entertainment uitgever van educatieve en populaire kinderprogramma’s.
Het DVD-aanbod van Moefie Klub! varieert van nieuwe series als Lizzie McGuire en Kleine Rode Tractor tot oude bekenden als Pippi Langkous, Beertje Paddington, Richard Scarry en Pieter Post. Ook titels als Black Beauty, Lassie, GI Joe, Maja de Bij, Wickie de Viking, de Knuffelkonijntjes, Pinokkio, Meneertjes en Mevrouwtjes, Musti, Lucky Luke en My Little Pony geven aan dat er bij Moefie Klub voor de jeugd in alle leeftijden te genieten valt.

Boefie, het gezellige vriendje van de Moefie Klub!, heeft zelfs zijn eigen website. Op www.moefieklub.nl kunnen kinderen en ouders informatie over de nieuwste DVDs vinden. Ook zijn er kleurplaten uit te printen, kan je een spelletje spelen en worden er leuke prijsvragen georganiseerd.

De eerste maanden van het jaar gaat Moefie Klub! direct goed van start met een serie titels voor jongens én meisjes, voor de allerkleinsten én al wat oudere kinderen. Hieronder kort op rij welke titels Moevie Klub! in januari, februari en maart uit zal brengen.

Januari

Engie Benjy – voor kinderen van 2 tot 5 jaar
• Help ons Engie Benjy! (lengte 30 minuten)
• Engie Benjy Multi Media Pack: DVD (lengte 40 minuten) & Game (PC en Mac)
De vrolijke en kleurrijke TV-serie Engie Benjy, op televisie bij de KRO te zien, kenmerkt zich door makkelijk te begrijpen verhaaltjes over fantasierijke voertuigen. Engie Benjy, Joppie de hond en Daan, de auto van Engie, spelen en werken altijd samen, en weten altijd een oplossing te vinden voor elk probleem. Engie Benjy en zijn team wonen in een wereld vol verrassingen, waar echt alles kan gebeuren! Vliegtuigen gaan buiten spelen, bossen vol bomen vliegen de lucht in en bussen nemen vakantie.
Het Engie Benjy Multi Media Pack bevat naast de DVD Engie Benjy Maakt Het Beter! ook de game Kom op Team! (PC en Mac).

Pippi Langkous – 21 afleveringen in een 6 DVDbox – voor kinderen 4 tot 12 jaar
Wie kent Pippi Langkous niet? Het ondeugende en beresterke meisje met de rode vlechten is al generaties een geliefd tv-vriendinnetje. Met haar aapje meneer Nilsson en haar paard Witje woont ze zonder ouders in Villa Kakelbont en beleeft met haar buurkinderen Tommy en Annika de meest spannende avonturen….
Totale lengte van 560 minuten.

Februari

Beestenboel box nr 1 – 2 DVDbox – voor kinderen van 6 tot 12 jaar
• Black Beauty; Drie afleveringen van de bekende televisieserie uit de jaren ’70 met het prachtige intelligente paard Black Beauty in de hoofdrol.
• Lassie; Drie avonturen van de slimme hond Lassie en zijn baasje Corey.
• Skippy; Drie avonturen met Skippy de Kangoeroe in de hoofdrol
• Sherlock Bones; De superslimme speurhond die ook nog eens kan praten.

Sindy De Sprookjesprinses – voor kinderen van 5 tot 12 jaar
Een prachtig computergeanimeerd sprookje over de innemende sprookjesprinses Sindy.
Totale lengte: 46 minuten.

Donkey Kong – 3 DVDs – voor kinderen van 4 tot 10 jaar.
Avonturen van Donkey Kong en zijn beste maatje Diddy, die in Nederland ook op Nickelodeon te zien zijn. Er komen 3 verschillende Donkey Kong DVDs uit, met elke 3 fantastische avonturen.
Donkey Kong 1 - De Koning van de Jungle
Donkey Kong 2 - Gaat Door Het Lint
Donkey Kong 3 - Een Dolle Boel In De Jungle
Totale lengte per DVD: 90 minuten.

Maart

Engie Benjy Joppie Alleen – voor kinderen van 2 tot 5 jaar
Een nieuw spannend avontuur van Engie en zijn Reparatie Team. En Engie Benjy, Joppie de hond en Daan, de auto van Engie, spelen en werken altijd samen, en weten altijd een oplossing te vinden voor elk probleem.

Pippi Langkous – 2 x een 2DVDbox
Na de release van de televisieserie van Pippi Langkous is een 6 DVDbox (januari), komen nu vier Pippi Langkous speelfilms uit, verdeeld over 2 DVDboxen met ieder 2 DVDs.

Pippi Langkous 2 DVDbox 1 bevat de films:
- De originele Speelfilm
- Zet de boel op stelten
Lengte: 174 minuten

Pippi Langkous 2 DVDbox 2 bevat de films:
- Gaat van Boord
- In Taka Tuka Land
Lengte: 174 minuten

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina