Seizoen 2 en 3 van PRETTY LITTLE LIARS vanaf nu verkrijgbaar op DVD

De succesvolle serie gaat verder – geen geheim is veilig!

Pretty Little Liars Logo.jpg

Seizoenen 2 en 3 - vanaf  15 januari  verkrijgbaar op DVD

Goed nieuws voor fans van de hitserie Pretty Little Liars! Warner Bros. Home Entertainment brengt 15 januari het gloednieuwe tweede én derde seizoen van de serie gelijktijdig uit op DVD. Wacht niet langer in spanning op de ontknoping, maar kijk meteen verder hoe het verhaal van deze waanzinnig populaire serie zich ontvouwt. Pretty Little Liars is geproduceerd door de makers van hitseries als The Vampire Diaries en Gossip Girl en is een van de grote winnaars bij de Teen Choice Awards, met maar liefst 17 prijzen (6 dit jaar), waaronder beste TV-show, beste acteur en beste actrice.

Pretty Little Liars is dé nieuwe hitserie voor jonge vrouwen. Seizoen 1 van Pretty Little Liars werd 13 november op DVD  uitgebracht en het geduld van fans wordt beloond met de release van seizoen 2 én seizoen 3 op 15 januari a.s.. Pretty Little Liars is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestsellers van Sara Shepard. De spannende serie, boordevol hoog oplopende emoties, doet je op het puntje van je stoel zitten!

Pretty Little Liars S2 DVDSynopsis Pretty Little Liars – seizoen 2:
Iedereen in het modelstadje Rosewood wil weten wie Alison vermoord heeft en de namen van de mooiste meisjes van de stad duiken steeds vaker op: Aria, Spencer, Hanna en Emily. De meiden moeten hun vriendschap in het geheim voortzetten, maar nu ook de relaties met hun ouders en vriendjes op de klippen lopen, overwegen ze om hun geheim te onthullen. Wanneer het mysterie nog groter wordt, er nieuwe slachtoffers vallen en de berichten van “A” nog dreigender worden, hebben de meiden elkaar harder nodig dan ooit tevoren.

Bonusmaterialen:
*    Fashion’s Guilty Pleasure: Kom meer te weten over Aria’s bohemian look, Hanna’s rock ‘n’ roll glamour, Emily’s sportieve stijl en Spencer’s studentikoze perfectie.
*    Men of Mystery: fronsende wenkbrauwen, een glimlach vol gevoel en mysterieuze gedachten
*    Unaired Scenes

Speelduur: 25 afleveringen van 60 minuten

Pretty Little Liars S3 DVDSynopsis Pretty Little Liars – seizoen 3:
De zomervakantie zit erop en Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn terug voor een nieuw schooljaar. Wanneer ze proberen hun nare verleden achter zich te laten, vormt dat het begin van een nieuwe, schokkende nachtmerrie. Duistere mysteries komen aan het licht, die de meiden wanhopig proberen op te lossen om hun naam te zuiveren, de waarheid achter de moord op Alison te vinden en… in leven te blijven!

Bonusmaterialen:
*    The “A” Network: Wie is “A”?
*    The Lady Killer Episode: Alternatief einde
*    Bonus Webisodes
*    Unaired Scenes
*    Gag Reel

Speelduur: 24 afleveringen van 60 minuten

Releasedatum:     15 januari 2014

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina