Shaun het Schaap: Springfeest - vanaf 8 oktober op DVD

CNR Entertainment





CNR: NIEUWE DVD VAN SHAUN HET SCHAAP - vanaf 8 oktober in de winkels

Shaun is een heel bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde. Hij bezit de intelligentie, de creativiteit en het gedrag van een mens. Hij is de leider, maar zijn enthousiasme en onervarenheid zorgen ervoor dat hij regelmatig in de problemen komt. Gelukkig weet hij aan het eind van elke aflevering alles weer op te lossen. De avonturen spelen zich af in een beestenboel waarin komische gebeurtenissen centraal staan.

cover

We kennen Shaun allemaal als het schaap uit Wallace & Gromit, hierin was hij zo populair dat Aardman besloot om hem een eigen serie te geven. Na de begin dit jaar verschenen succesvolle DVD “Wasdag” wordt nu de opvolger “Spring Feest” uitgebracht.

Op “Spring Feest” belanden Shaun, Timmy, Bitzer en de rest in doldwaze situaties wanneer Timmy een typisch geval van stuiteritis te pakken heeft, de kudde een schapeloze nacht in de varkensstal beleeft en als er ineens een lam van reuzenformaat verschijnt. Er is altijd meer dan genoeg wollige actie te beleven met Shaun!

 Vanaf de introductie is Shaun al een ware hit in de UK. Dit succes is niet beperkt gebleven tot de UK en ondertussen is Shaun over de hele wereld te zien op TV en zijn er merchandise-producten beschikbaar. In Nederland worden de afleveringen van Shaun het Schaap uitgezonden op Nickelodeon.

De nieuwe DVD “Spring Feest” ligt vanaf 8 oktober in de winkels.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina