Sony Pictures: selectie nieuwe december titels

De decembermaand komt er weer aan. Een maand vol donkere, koude dagen, waarbij de verwarming gerust een graadje hoger mag. Een avondje bankhangen is tijdens deze 'zonloze' dagen vaker regel dan uitzondering. Om die reden brengt Sony Pictures Home Entertainment ook deze maand weer een prachtig scala aan films uit op DVD. In de cadeaumaand december is er ruimte gereserveerd voor de volgende filmtitels:

Catch & Release
Jennifer Garner zoekt haar weg met vallen en opstaan…

Het lot kan soms vreemde wendingen nemen: wreed, verwarrend, verrassend… Wat kan je dan doen behalve het leven nemen zoals het komt? Met vallen en opstaan, met een lach en een traan, met vasthouden en loslaten…

Gray Wheeler (Jennifer Garner) krijgt een zware klap te verwerken wanneer haar verloofde Grady sterft tijdens zijn vrijgezellenweekend. Wat haar bruiloft moest zijn, verandert in de begrafenis van haar geliefde. Sam (Kevin Smith) en Dennis (Sam Jeager), twee goede vrienden van Grady, nemen haar in huis en doen er alles aan om Gray op te vangen en op te vrolijken. Fritz (Timothy Olyphant), de beste vriend van haar verloofde, houdt zich daarentegen heel afzijdig. Zijn karakter staat lijnrecht tegenover dat van Grady: Fritz is onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en een echte ‘womanizer’. Wanneer blijkt dat haar verloofde er enkele grote geheimen op na hield, beseft Gray dat hij toch niet zo perfect was als hij zich voordeed. Fritz ontpopt zich dan weer langzaam maar zeker als een lieve, zorgzame man. Het leven van Gray staat op zijn kop, maar haar liefdesleven nog veel meer!

Catch & Release is een echte feel-good movie van Susannah Grant. Als scenariste van Erin Brockovich bewees Grant al eerder dat ze een gevoelige snaar kan raken bij het publiek en sleepte ze een nominatie voor een Academy Award in de wacht.

Regisseur: Susannah Grant
Acteur: Jennifer Garner (Alias (tv-serie), Daredevil, Elektra, 13 Going on 30)
Acteur: Timothy Olyphant (Deadwood (tv-serie), Dreamcatcher, Rock Star)
Acteur: Juliette Lewis (Kalifornia, From Dusk Till Dawn, What’s Eating Gilbert Grape)
Acteur: Kevin Smith (Daredevil, Clerks I & II, Chasing Amy, Scream 3)

Vanaf 6 december ligt Catch & Release in de winkel op DVD en Blu-ray.

Productinformatie
Release DVD KOOP: 6 december 2007
Release Blu-ray KOOP: 6 december 2007
Genre: Romantische Komedie

Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld

Extra op DVD
- Audiocommentaar van regisseur Susannah Grant en acteur Kevin Smith
- Audiocommentaar van regisseur Susannah Grant en filmmaker John Lindley
- Documentaire: “From Concept to Completion”
- Verwijderde scènes-
- Audities van: Kevin Smith, Sam Jaeger en Juliette Lewis-
- Trailers


Reign over Me
Eén toevallige ontmoeting kan genoeg zijn om je hele leven te veranderen…

Mike Binder, de regisseur van The Upside of Anger, haalt weer uit met een dijk van een film. Reign over Me is een inspirerend verhaal over vriendschap, verlies en rouw en grijpt iedere kijker genadeloos bij de keel.

Alan Johnson (Don Cheadle) heeft alles om gelukkig te zijn: een knappe vrouw, kinderen en een geslaagde carrière. Toch worstelt hij met zijn verantwoordelijkheden en voelt hij zich rusteloos. De toevallige ontmoeting met zijn vroegere studie- en kamergenoot Charlie Fineman (Adam Sandler) op een straathoek in Manhattan, haalt Alan uit zijn dagelijkse sleur. Vijf jaar nadat hij in de terreuraanslagen van 9/11 zijn hele gezin verloor, heeft Charlie - die vroeger een succesrijke tandarts was - zijn oude leven opgegeven en zich teruggetrokken in zijn eigen wereldje. Beide mannen hebben behoefte aan een vertrouwde vriend op dit cruciale moment in hun leven. Maar is hun hernieuwde band ook sterk genoeg om de harde realiteit onder ogen te zien?

Reign over Me bestaat niet alleen uit een sterk en ontroerend scenario, maar kan ook rekenen op een sterrencast met Adam Sandler, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler en Donald Sutherland. Het zijn echter de hoofdrolspelers die de show stelen. Adam Sandler en Don Cheadle zetten op een overtuigende manier een broze maar hechte vriendschap neer.

Regisseur: Mike Binder
Acteur: Adam Sandler (50 First Dates, Punch-Drunk Love, Anger Management)
Acteur: Don Cheadle (Hotel Rwanda, Ocean’s Twelve, Crash)
Acteur: Jada Pinkett Smith (Matrix 2&3, Collateral, Ali)
Acteur: Liv Tyler (The Lord of the Rings, Jersey Girl, Armageddon)

Sony Pictures Home Entertainment brengt deze prent vanaf 6 december uit op DVD en Blu-ray. Ideaal voor de Kerstdagen!

Productinformatie
Release DVD KOOP: 6 december 2007
Release Blu-ray KOOP: 6 december 2007
Genre: Drama
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld

Extra op DVD
- Documentaire: “Behind the Reign”
- Fotogalerij
- Verwijderde scène-
- Trailers


Vacancy
Een huiveringwekkend verblijf…

Met autopech langs de weg komen te staan. We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens meegemaakt. Leuk is het niet, helemaal als je ook nog noodgedwongen in een afgelegen motel moet verblijven! Op dat moment staat het huilen je nader dan het lachen. Sony Pictures Home Entertainment laat met Vacancy zien dat je misschien wel een tweede keer nadenkt, voordat je zo’n besluit neemt. De hoofdrolspelers laten zichzelf eens van een hele andere kant zien. Luke Wilson speelde eerder in Legally Blonde en de mooie Kate Beckinsale schitterde al eens in actiefilms Underworld en vervolg Underworld: Evolution.

David (Luke Wilson) en Amy Fox (Kate Beckinsale) hebben midden in de nacht panne met hun auto. Ze nemen een kamer in een bijna uitgestorven motel en wachten daar op een monteur. Om de tijd te verdrijven, bekijken David en Amy een paar oude videobanden die op hun kamer liggen. Op de films is te zien hoe verschillende mensen bruut worden afgeslacht door gemaskerde mannen. Langzamerhand realiseren David en Amy zich iets afgrijselijks… de kamer waar de films opgenomen zijn, is dezelfde kamer waar zijzelf zich in bevinden! Ook zij worden gefilmd! Vanaf dat moment moeten ze vluchten voor hun leven voordat de macabere filmmaker zijn sadistische meesterwerk kan voltooien.

Vacancy zit vol spanning, angst en tegelijkertijd stelt het ook de onderlinge verhoudingen aan de kaak. De vergelijking met het werk van Hitchcock is om die reden al snel (en terecht) gemaakt. Vacancy laat zien dat een horrorfilm het niet altijd hoeft te hebben van bloederige taferelen.

Regisseur: Nimród Antal
Acteur: Luke Wilson (Legally Blonde, Charlie’s Angels, My Super Ex-Girlfriend)
Acteur: Kate Beckinsale (Click, Underworld, Pearl Harbor, Serendipity)
Acteur: Frank Whaley (Swimming With Sharks, Broken Arrow, Born On The 4th Of July)

De film is dé ideale combinatie voor een koude, donkere winteravond en is vanaf 13 december 2007 verkrijgbaar op DVD, UMD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Productinformatie
Release DVD KOOP: 13 december 2007
Release Blu-ray KOOP: 13 december 2007
Release DVD HUUR: 4 december 2007
Genre: Horror
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld

Extra op DVD
- Alternatief begin
- Documentaire : “Checking in”
- Korte film: “Mason’s Video Picks: Extended Snuff Films”
- Verwijderde scène
- Trailer Spider-Man 3

Recente artikelen

Laatste reacties

TJ Weissel  |  11-12-2007

Reign over Me is zeer de moeite waard! acteerwerk is puik, verhaal is goed en sandler is eens 'n keer niet irritant! De andere 2 zijn zeer jammer (ondanks K. ...
Lees meer >

Peter Neefs  |  29-11-2007

Vacancy spreekt me wel aan.
Lees meer >

Sneaker  |  28-11-2007

Klinken alledrie wel interessant. Zo ie zo Vacancy.
Lees meer >

Aloys  |  28-11-2007

Reign Over Me lijkt me wel interessant.. (Jammer dat er een cover van word gebruikt in de film)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina