Tijd voor een roadtrip met Drive-Away Dolls!

 
TIJD VOOR EEN ROADTRIP MET DRIVE-AWAY DOLLS!

Tijdens een roadtrip kan niet veel fout gaan. Of dat zou je toch hopen. Volg de all-star Primetime Emmy Award® genomineerde cast van DRIVE-AWAY DOLLS op dit spannende avontuur door Tallahassee tijdens een roadtrip die misschien wel goed begint, maar snel ontspoort. Door een vergissing bij het autoverhuurbedrijf Drive Away krijgen de vriendinnen Jamie en Marian een groep criminelen achter zich aan, waardoor ze een roadtrip krijgen die ze nooit meer zullen vergeten.

SYNOPSIS
In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Om een nieuwe start te maken, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen. Geregisseerd door Ethan Coen.

DRIVE-AWAY DOLLS is vanaf 19 juni beschikbaar bij jou thuis op Blu-ray™ en DVD

 
BONUS FEATURES
THE DRIVE-AWAY GANG: Ga zitten met de cast en filmmakers van DRIVE-AWAY DOLLS en bespreek hun rollen, hun karakter en de spannende cameo-optredens.

DRIVE-AWAY DOLLS - AN ETHAN AND TRICIA PROJECT: Ethan Coen en Tricia Cooke bespreken wat hen inspireerde om dit verhaal te schrijven, waarom ze 20 jaar wachtten om het tot leven te brengen en hoe het was om voor het eerst van begin tot eind samen aan een project te werken.
COPYRIGHT : © 2024 Universal Studios. All Rights Reserved.
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina