Vanaf 23 augustus verkrijgbaar op DVD: Seizoen 1 van RIVERDALE

Welkom in de stad waar alles perfect is, maar niets is wat het lijkt

RIVERDALE - Seizoen 1

Riverdale - Seizoen 1

Vanaf 23 augustus verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 23 augustus het eerste seizoen uit van de Amerikaanse hitserie RIVERDALE. Hierin volgen we een groep tieners uit het stadje Riverdale, wiens leven draait om vrienden, feesten, relaties en school. Tot het stadje plotseling wordt opgeschrikt door de dood van Jason, de tienerzoon van één van de machtigste families uit Riverdale. Vanaf dat moment verandert het leven in Riverdale compleet. Niets is wat het lijkt wanneer het heden en verleden elkaar ontmoeten en geheimen gedwongen boven tafel komen…

Op Riverdale High vind je de populaire quaterback Archie, de onzekere blondine Betty en buitenbeentje Jughead die elkaar al jaren kennen. Later voegt nieuwkomer Veronica zich ook bij het gezelschap. Ze leiden een typisch scholierenleven, vol relaties, bijbehorende liefdesbreuken, vrienden en feesten. Hun leven verandert drastisch wanneer in de zomervakantie Jason, de tweelingbroer van Cheryl overlijdt. In eerste instantie denkt men dat de dood van Jason een ongeluk is, totdat de politie meer aanwijzingen verzamelt, geheimen gedwongen boven tafel komen en de tweelingzus van Jason belangrijke informatie blijkt achter te houden over de dood van haar broer.

Riverdale is een mix van de populaire series Gossip Girl en Pretty Little Lairs. De serie is gebaseerd op een stripboek van Archie Comics, een Amerikaanse comic uitgever.

Cast: Luke Perry, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, K.J. Apa, Lili Reinhart, Madelaine Petsch
Kijkwijzer: 12; angst, grof taalgebruik, drugs- en /of drankgebruik
Speelduur: 3 Discs - 13 afleveringen van 44 minuten

Releasedatum: 23 augustus 2017

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina