Belkin introduceert RazorVision kabels

Beter beeld met RazorVision

Belkin introduceert RazorVision, een nieuwe aanvulling op zijn PureAV-productlijn. RazorVision-kabels bieden een drastisch verbeterde beeldkwaliteit. Met gepatenteerde technologie van DigiVision biedt RazorVision:

• meer contrast, meer zichtbare details
• lichter wit en donkerder zwart
• meer details in hoge lichten en schaduwen
• meer diepte in beeld

“High-definition video is populair. We zijn daarom verheugd om een product aan te kunnen bieden dat veel goedkoper is dan een beeldscherm, maar wel een high-definition beeld kan laten zien”, zegt Jeroen Jansen, Country Manager bij Belkin Nederland. “Gebruikers van RazorVision kunnen het signaal dat naar hun standard-definition LCD- of plasmascherm gaat, versterken.”

RazorVision gebruikt technologie die oorspronkelijk is bedoeld voor medische, industriële en militaire toepassingen en voorziet videokabels van de eerste system-on-chip voor beeldversterking. De AV-hobbyist kan het beeld van zijn digitale TV of HDTV verbeteren. RazorVision ondersteunt alle componenten met DVI- of HDMI-interfaces, zoals DVD-spelers, digitale videorecorders, PC’s en kabel- of satellietoplossingen.
RazorVision biedt verschillende mogelijkheden om het beeld op een TV aan te passen aan de inhoud en de voorkeuren van de gebruiker. Het is ook mogelijk om het beeld op te delen in twee stukken, waarbij het ene deel RazorVision-kwaliteit krijgt en het andere deel de standaard kwaliteit. Op die manier is het gemakkelijk om te vergelijken.

Prijzen
De adviesverkoopprijs van de RazorVision HDMI-audio/videokabel (2,4 meter) (AV62300ea08) is 399,99 euro incl. BTW
De adviesverkoopprijs van de RazorVision HDMI-naar-DVI-videokabel (2,4 meter) (AV62400ea08) is 349,99 euro incl. BTW
De adviesverkoopprijs van de RazorVision DVI-dual-link-kabel (2,4 meter) (AV61400ea08) is 299,99 euro incl. BTW

Meer informatie is beschikbaar via www.pureav.com

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  12-03-2006

Lijkt op een kabel met ingebouwde beeldversterker! Zo voorkom je de verliezen in je transport van en naar je apparaten. Kan veel schelen! :wink: Eerst maar ...
Lees meer >

hstadman  |  12-03-2006

Lijkt op een kabel met ingebouwde beeldversterker! Zo voorkom je de verliezen in je transport van en naar je apparaten. Kan veel schelen! :wink: Eerst maar ...
Lees meer >

marcel  |  11-03-2006

Ik heb het gisteren gezien op de Cebit en het is die 300 euro volgens mij wel waard. Je moet dus wel een HDMI of DVI-i aansluiting hebben maar het verschil is ...
Lees meer >

SuperDre  |  10-03-2006

Dit is dus niet echt een kabel, maar gewoon een apparaat wat tussen 2 stekkers zit verbonden met een kabel.. dan vind ik 300 euro toch wel erg prijzig..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina