Bioscoop premières van deze week.

Bioscoop premières van deze week

Deze week zijn er weer nieuwe films in première gegaan.

22 Jump Street

In de actie-komedie 22 Jump Street gaan de agenten Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren. Als blijkt dat de twee agenten hele andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak op kunnen lossen komt hun vriendschap onder druk te staan.

Release: 5 juni 2014

Grace of Monaco

Grace of Monaco vertelt het wereldberoemde verhaal van Hollywood actrice Grace Kelly, gespeeld door Oscar winnares Nicole Kidman, die door haar huwelijk met Prins Reinier de derde (Tim Roth) Prinses van Monaco werd. Grace Kelly was een actrice die mid jaren '50 haar grote doorbraak kende in Hollywood. Ze speelde in diverse films van Alfred Hitchcock en ontving in 1955 een Oscar voor Beste Actrice voor de film The Country Girl. Door haar huwelijk met Prins Reinier de derde gaf ze het acteren op en werd ze gekroond tot Prinses van Monaco. Een waar sprookje leek te zijn uitgekomen: ze ging een leven vol glamour, pracht en praal tegemoet. Maar tegelijkertijd raakte de stadstaat Monaco in een verhitte strijd met Frankrijk en Grace bewoog hemel en aarde om Monaco van een staatsgreep te redden. Op 13 september 1982 overleed Grace op 52-jarige leeftijd. Ze kreeg een beroerte tijdens het autorijden en verloor de controle over het stuur waardoor ze in een ravijn stortte. Haar schoonheid en levensverhaal zullen echter nooit vergeten worden.

Release: 5 juni 2014

My Brother the Devil

De jonge Mo groeit op in een traditioneel Egyptisch gezin in het Britse Hackney. Hij wil in de voetsporen treden van zijn knappe oudere broer Rashid, die lid is van een lokale bende. Rashid wil echter een ander leven voor Mo en daarom dealt hij drugs: om Mo in de collegebanken te krijgen. Wanneer Mo achter Rashid’s seksuele identiteit komt moet hij zijn eigen angsten onder ogen zien. Uiteindelijk dreigt dit de broers uit elkaar te drijven.

Release: 4 juni 2014


Devil's Knot

Een brute moord op drie kleine jongens zorgt begin jaren '90 voor opschudding bij een kleine gemeenschap in Arkansas. Op zoek naar een makkelijke zondebok worden na een kort onderzoek al gauw drie tieners met een voorliefde voor hardrock en occulte zaken veroordeeld tot zware gevangenisstraffen. Privédetective Ron Lax (Colin Firth) gelooft echter in hun onschuld en gaat de strijd aan met justitie. De jaren die daarop volgen blijft hun zaak de gemoederen zowel binnen als buiten Amerika bezighouden.

Release: 5 juni 2014

 

Holiday A Soldier Is Never Off Duty

Virat Bakshi, Kapitein in het Indiase leger, keert terug naar Mumbai voor een welverdiende vakantie. Zijn familie wil hem uithuwelijken, maar hij vindt het meisje dat ze voor hem hebben uitgekozen te introvert. Virat (Akshay Kumar) komt er achter dat Nisha - het meisje waar zijn familie hem aan wil uithuwelijken - eigenlijk een bokser is. Hij raakt steeds meer geïnteresseerd in haar. Samen met zijn beste vriend maken de drie er een gezellige vakantie van.  Als Mumbai plotseling wordt opgeschrikt door terroristische aanslagen heeft Virat maar één optie: de daders opsporen.

Release: 6 juni 2014

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  05-06-2014

Aha, fijn. Dan stuur ik je een PM!
Lees meer >

Claudio Santulli  |  04-06-2014

Precies 32 woorden meer als jouw inbreng. ;-)Toch begrijp ik je opmerking wel en heb je wellicht niet eens ongelijk. Heb je tips waar we een complete filmrelea...
Lees meer >

Oudlid_X5  |  04-06-2014

Zegt genoeg. :lol: :cry:
Lees meer >

Claudio Santulli  |  04-06-2014

In dit geval hebben wij Pathé als bron gebruikt en daar worden ze niet vermeld. Je bent natuurlijk vrij om ze hier te vermelden c.q. toe te voegen, inclusief w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina