Blonde Ambition - Met Jessica Simpson & Luke Wilson - vanaf 6 mei op DVD!

BLONDE AMBITION
Small town girl. Big time dreams

Niemand minder dan Jessica Simpson en Luke Wilson spelen de belangrijkste rollen in de feelgood movie BLONDE AMBITION. Jessica Simpson, die naast actrice ook zangeres en glamour girl is, was eerder o.a. te zien in de films Employee of the Month en als Daisy Duke in The Dukes of Hazard. Later dit jaar zal Bridge Entertainment ook haar nieuwe film Major Moviestar uitbrengen. Luke Wilson is bekend van rollen in de films Blades of Glory en Legally Blonde.

6 mei 2008 verschijnt BLONDE AMBITION op DVD.
Distributie: Bridge Entertainment Group.

Het leven van Katie Gregorstitch (Jessica Simpson) verliep geheel volgens plan. Ze groeide op in een klein stadje en al haar dromen kwamen uit. Ze werkte lekker veilig in de winkel van haar grootvader (Willie Nelson) en was verloofd met haar jeugdliefde Billy (Drew Fuller). Katie’s leven was een droom. Maar dan ontdekt ze dat je ook uit de mooiste dromen ruw gewekt kunt worden. Als Katie’s grootvader haar op Valentijnsdag verrast met een reisje naar New York om haar verloofde Billy te bezoeken, ontdekt ze tot haar schrik dat hij iets met een andere vrouw heeft. Ze is zo gekwetst en beschaamd dat ze niet meer terug naar huis durft. Ze zoekt haar toevlucht bij de enige andere persoon die ze kent in New York, haar nicht Haley (Rachael Leigh Cook). Haley haalt Katie over om een tijdje te blijven en opent haar de ogen voor de nieuwe kansen die de grote stad te bieden heeft. haar biedt.

Cast: Jessica Simpson (Employee of the Month, Dukes of Hazard), Luke Wilson (Blades of Glory, Legally Blonde), Andy Dick (Zoolander, Old School), Willie Nelson, Drew Fuller, Rachael Leigh Cook
Regie: Scott Marshall (Runaway Bride, The Princess Diaries)

Technische gegevens
Speelduur: ± 94 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Verpakking: Amaray + ocard
Genre: Comedy
Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 12,95

Recente artikelen

Laatste reacties

scheur  |  11-04-2008

Deze film is in America gruwelijk geflopt, zijn slechts een paar honderd (!) mensen op afgekomen.....
Lees meer >

Peter Neefs  |  08-04-2008

Nope, dit zegt me helemaal niets...films met Jessica Simpson mijd ik liever!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina