Buena VIsta: DVD releases van bekende TV series in oktober

Buena Vista Home Entertainment presenteert

Grey’s Anatomy Seizoen 3: deel 1 – 17 oktober en deel 2 - 14 november
Desperate Housewives Seizoen 3 – 17 oktober
Brothers & Sisters Het complete eerste seizoen – 17 oktober
Lost Het complete derde seizoen – 31 oktober


GREY’S ANATOMY
Seizoen 3 – 17 oktober 3 DVDbox en  14 november 4 DVDbox
Dokters. Geliefden. Vrienden.

Volg het team van Seattle Grace Hospital terwijl zij leren dat er geen pasklare oplossingen bestaan voor de uitdagingen in het leven. Laat je meeslepen in de persoonlijke verhalen van de verschillende personages die Grey’s Anatomy zo onweerstaanbaar maken.
Ook het derde seizoen van Grey’s Anatomy biedt de inmiddels bekende en populaire perfecte mix van romantiek, humor, spanning en medische intrige. In de hoofdrollen o.a. Ellen Pompea, Patrick Dempsey, Eric Dane, T.R. Knight en Sandra Oh. Katherine Heigl ontving 16 september jl. voor haar rol als Izzie een Emmy Award voor ‘Outstanding Supporting Actress’.

Het derde seizoen van Grey’s Anatomy wordt in twee DVDboxen uitgebracht, de eerste 12 afleveringen op een 3 DVDbox (release 17 oktober) en de resterende 13 afleveringen die het derde seizoen compleet maken op een 4 DVDbox (Release 14 november). Het bonusmateriaal bevat onder meer scènes die je nog niet op TV hebt gezien.

Verhaallijnen van seizoen 3:
o Derek en Addison verbreken hun huwelijk
o De relatieproblemen van George en Callie
o De komst van Dr. Sloan, tot grote ergernis van Derek
o De dood van Izzie’s verloofde en de enorme erfenis die ze ontvangt
o Dr. Burke’s handoperatie
o De voortdurende sage van Meredith en McDreamy

Grey’s Anatomy Seizoen 3 box 1: lengte 8.5 uur en Seizoen 3 box 2: bijna 9 uur.
Geluid: Dolby Digital 5.1. Consumentenadviesprijs per deel: € 30.


Desperate Housewives
Seizoen 3 The dirty laundry edition –  6 DVDbox - 17 oktober

Desperate Housewives biedt een verfrissende en satirische kijk op het dagelijks leven van vijf vriendinnen, wonend in een chique buitenwijk van Los Angeles. Op hilarische wijze zijn we getuige van hun leven, familie en vrienden, liefdes, vriendschappen, onhebbelijkheden, teleurstellingen en geheimen. De serie biedt een heerlijke mix van komedie, melodrama, spanning en satire en een wel zeer aparte kijk op ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Desperate Housewives is kortom een beetje soap gecombineerd met een beetje mysterie en een lekkere saus van veel bizarre humoristische situaties.

In de hoofdrollen zien we Eva Langoria als Gabrielle Solis, Marcia Cross als Bree Van De Kamp, Felicity Huffman als Lynette Scavo, Teri Hatcher als Susan Meyer en Nicollette Sheridan als Edie Britt.

Het bonusmateriaal bevat onder meer een rondtoer op de set met Eva Longoria, bloopers, deleted scenes en ‘wanhopige momenten’.
Totale lengte: 15.5 uur. Geluid: Dolby Digital 5.1. Consumentenadviesprijs: € 55,-


BROTHERS & SISTERS
Het complete eerste seizoen –  6 DVDbox – 17 oktober

Maak kennis met de gecompliceerde wereld van de familie Walker in de realistische televisieserie Brothers & Sisters. Het eerste seizoen op RTL4 trok wekelijks maar liefst 400.000 kijkers. In de hoofdrollen zien we Calista “Ally McBeal” Flockhart, Rachel Griffiths, Ron Rifkin, Rob Lowe, Patricia Wettig en Sally Field die 16 september jl. voor haar rol een Emmy Award voor ‘Outstanding Lead Actress’ ontving.
In Brothers & Sisters probeert Sarah Whedon het moederschap met haar carrière te combineren, maakt advocaat Kevin Walker kennis met de herenliefde en worstelt de benjamin van de familie, Justin Walker, met een oorlogstrauma en een verslaving. Tommy Walker is de loyale zoon en beoogde ‘troonopvolger’ in het familiebedrijf, terwijl Kitty Walker zowel een media autoriteit als daddy’s little girl belichaamt.
Met hun zeer verschillende levens en levensstijlen vinden de Walkers elkaar onder het dak van één ouderlijk huis. In ieders zoektocht naar hun eigen identiteit staan de onderlinge verhoudingen vaak op scherp …

Het bonusmateriaal bevat onder meer de bijzondere nooit eerder vertoonde aflevering ‘State of the Parties’. Daarnaast ook een kijkje achter de schermen met de broers, bloopers en een gesproken toelichting.
Totale lengte: 15 uur. Geluid: Dolby Digital 5.1. Consumentenadviesprijs: € 55,-


Lost
Het complete derde seizoen – 7 DVDbox - 31 oktober

De verslavende TV-serie LOST kenmerkt zich door een origineel plot, onverwachtse wendingen en intrigerende personages. De serie is wereldwijd een gigantisch succes op zowel TV als DVD. Na twee seizoenen is Lost uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must-see! In het derde seizoen komen de bewoners van het eiland steeds meer te weten over ‘The Others’ en hun leven op het eiland. ‘The Others’ blijken niet zo primitief te zijn als de bewoners dachten….

In de hoofdrollen zien we Matthew Fox als de stoere dokter Jack, Evangeline Lilly als Kate, Michelle Rodriguez als Anna Lucia, Dominica Monaghan als Charlie en Josh Holloway als Sawyer. Voor zijn rol als John Locke ontving Terry O’Quinn 16 september jl. een Emmy Award voor ‘Outstanding Supporting Actor in a Drama Series’.

Geniet ook van ongelofelijk veel bonusmateriaal; Lost: op locatie, Een dag met Lost, De flashbacks van Lost, Bloopers, Deleted Scenes en nog veel meer.

Totale lengte: 15.5 uur. Geluid: Dolby Digital 5.1. Consumentenadviesprijs: € 55,-

Recente artikelen

Laatste reacties

Hellboy  |  26-09-2007

100% dat lost seizoen 3 erin komt :) 1 van de beste serie's voor mij :) En nog " aardig " geprijst ook nog. € 55,-- ipv. van de € 75,-- Prison Break Sz. 2...
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  25-09-2007

Kreun, Grey's Anatomy! En ik zou sparen voor m'n vakantie...
Lees meer >

Mark de Jong  |  22-09-2007

Komen er allemaal in.
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  21-09-2007

Bij series die nog lopen wordt meestal geen waardering gegeven, ongeacht hoeveel mensen er al op gestemd hebben. Is dan inconsequent, want the Wire, Prison Br...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina