De animatiefilm PLUISJE: DURF TE VLIEGEN met imposante stemmencast - 12 juli in de bioscoop

Martijn Fischer, Klaas van Kruistum, Tygo Gernandt en
Manou Jue Cardoso zijn te horen in de gloednieuwe animatiefilm

Pluisje: durf te vliegen

        Poster Pluisje.jpg

vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen

Op 12 juli presenteert Just4Kids in samenwerking met Just Film Distribution Pluisje, de hartverwarmende animatiefilm vertelt het verhaal van een jong en vrolijk vogeltje die alleen moet overwinteren nadat zijn familie zonder hem naar het zuiden trekt. De Nederlandstalige film heeft een ware sterrencast met onder anderen stemmen van Martijn Fischer, Klaas van Kruistum, Tygo Gernandt en Manou Jue Cardoso. Pluisje wordt uitgebracht door Just4Kids en Just Film Distribution en is vanaf 12 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Pluisje Durf te Vliegen still

Synopsis:
Het jonge en vrolijke vogeltje Pluisje (Teddy Ortanca) speelt dolgraag met zijn beste vriendinnetje Ploveria (Manou Jue Cardoso), stiekem zijn ze een beetje verliefd op elkaar. Maar alles verandert wanneer de gemene valk, Shadow (Tygo Gernandt), samen met Skua (Klaas van Kruistum) Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Pluisje durft niet meer te vliegen sinds zijn vader is overleden toen hij Pluisje wilde redden. Zijn vriendinnetje Ploveria spoort hem aan weer te gaan vliegen voordat het winter komt. Na lang twijfelen slaat Pluisje zijn vleugels weer uit, maar wordt bijna gevangen door de enge kat uit het dorp. Op het nippertje ontsnapt hij, maar iedereen denkt dat hij de aanval niet heeft overleefd, dus zit er niets anders op dan dat Pluisje alleen de winter moet overleven. Gelukkig is er Paradise Valley, een verborgen plek waar alle niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren. Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden en helpt de goedaardige Giron (Martijn Fisher) hem bij zijn reis. Vlieg je mee?

Stemmencast
De stem van Pluisje wordt vertolkt door Teddy Ortanca, Klaas van Kruistum speelt Skua, Tygo Gernandt spreekt de stem in van de gemene valk Shadow, Martijn Fischer is Giron, Manou Jue Cardoso neemt de stem van Ploveria voor haar rekening.

Productinformatie
Speelduur: 80 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 Geweld, Angst

Pluisje is vanaf 12 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Just 4 Kids logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina