De beroemde Amsterdamse inspecteur is terug - in BAANTJER - HET BEGIN - 4 september op DVD en BD

De beroemde Amsterdamse inspecteur is terug - in een nieuw jasje

BAANTJER - HET BEGIN

Baantjer - Het Begin DVDBaantjer - Het Begin Blu-ray

vanaf 4 september op DVD en Blu-ray

Baantjer is weer in de stad! De Amsterdamse politieinspecteur De Cock is weer nieuw leven ingeblazen na het einde van de televisie-serie met Piet Römer als De Cock. De flm (en serie) geven een geheel nieuwe kijk op het leven van Nederlands bekendste en meest geliefde rechercheur Jurre de Cock. In BAANTJER HET BEGIN maakt het publiek kennis met een jonge Jurre de Cock (eind 30), die net is overgeplaatst van het keurige Urk naar het rauwe politiebureau aan de Warmoesstraat in Amsterdam.

Synopsis:
In de roerige jaren 80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Baantjer Het Begin dient als kick-off voor de gelijknamige nieuwe dramaserie, die later op verschillende kanalen te zien is.Regie: Arne Toonen
Cast: Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Lisa Smit, Fedja Van Huêt, Robert De Hoog, Ruben Van Der Meer, Horace Cohen, Ryanne Van Dorst, Jelka Van Houten, Loes Luca.

Genre: Misdaad/Thriller
Speelduur: 113 min
Taal: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Kijkwijzer: 12

Te koop bij Bol.com

Baantjer - Het Begin still

Releasedatum: 4 september

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina