De misdaadserie WE HUNT TOGETHER gaat op 30 september in premiere bij BBC First

We Hunt Together gaat in première op BBC First

Vanaf woensdag op 30 september om 22.00 uur

Met de première van We Hunt Together sluit BBC First september af op een spannende toon. Een psychologische thriller, met een romantisch kantje en zelfs een klein vleugje horror. Een ontmoeting tussen twee diep beschadigde mensen mondt uit in een reeks duizelingwekkende moorden. Freddy (Hermione Corfield; Mission Impossible: Rogue Nation, Star Wars Episode VIII: The Last Jedi) en Baba (Dipo Ola; Baghdad Central) geven elkaar toestemming én reden om hun meest gewelddadige dwang uit te oefenen.

 

We Hunt Together is een gewaagd nieuw Brits drama waarin psychologische thriller en romantiek elkaar ontmoeten. Een gevaarlijke romance die de riskante kant van verlangen blootlegt, en eindigt in een modern en spannend kat- en muisspel.

De charmante Freddy (Hermione Corfield) die uitermate intelligent is, een grote aantrekkingskracht en ook een psychopatisch kantje heeft, ontmoet Baba (Dipo Ola). Een medelevende, kwetsbare, maar getraumatiseerd voormalig kindsoldaat. De onverwachte ontmoeting zet de wereld van Baba, die wanhopig zijn aanleg voor extreem geweld probeert te onderdrukken, op zijn kop. De lust tussen Freddy en Baba neemt het over en maakt van hen een dodelijk duo. Agenten DS Lola Franks (Eve Myles; Keeping Faith, Little Dorrit) en DI Jackson Mendy (Babou Ceesay; Free Fire, Eye in the Sky) worden samen ingezet om het duo achterna te gaan en op te pakken. Zij hebben echter ieder hun mening waardoor er conflicten ontstaan tijdens het onderzoek, en het pakken van de moordenaars alleen maar complexer wordt.

Een gevaarlijke cocktail van seksuele aantrekkingskracht, emotionele manipulatie en het vinden van troost in een ander leidt tot ernstige gevolgen voor diegenen die in de weg staan. Vinden DS Lola Franks en DI Jackson Mendy een manier om samen te werken en zo het dodelijke duo te verslaan? Of zijn de lust en gewelddadige drang van Freddy en Baba sterker?

Cast: Hermione Corfield, Dipo Ola, Eve Myles, Babou Ceesay, Vicki Pepperdine
Regie: Carl Tibbetts, Jon Jones
Genre: Misdaad, Drama

We Hunt Together still

BBC First Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina