De nieuwe film van Rolando Colla SETTE GIORNI draait vanaf 8 februari in de bioscoop

Het meeslepende verhaal over een onmogelijke liefde

SETTE GIORNI (7 Days)

      sette Guirni poster 7 Days

Vanaf 8 februari in de bioscoop

Dat de liefde zich niet laat sturen toont het prachtige Italiaanse liefdesdrama Sette Giorni (7 days). De film van gevierd regisseur Rolando Colla (Summer Games) gaat op 8 februari in première in de Nederlandse bioscopen. Ivan en Chiara leren elkaar kennen wanneer zij de bruiloft van Ivans broer en Chiara‘s beste vriendin moeten voorbereiden. Zij raken verliefd, maar besluiten de relatie te beëindigen op het moment dat de eerste gasten arriveren. Alleen is niets zo onvoorspelbaar als de liefde…

Op het prachtige Italiaanse eiland Levanzo ontmoet de getrouwde Chiara (Alessia Barela) Ivan (Bruno Todeschini), de broer van de bruidegom. Zij zijn gevraagd alle voorbereidingen te treffen op de idyllische plek waar de bruiloft zal plaatsvinden.

Ondanks Ivan een relatiestop ingelast en Chiara is getrouwd, worden de twee stapelverliefd op elkaar. In de enkele dagen die zij samen doorbrengen op het eiland vieren zij de liefde. Ze besluiten een punt achter hun ongeplande relatie te zetten wanneer de huwelijksgasten op het eiland arriveren. Dan blijkt het moeilijker dan gedacht om hun gevoelens opzij te zetten en hun verstand te laten leiden.



Vanaf 8 februari is dit bijzondere liefdesdrama van regisseur Rolando Colla te zien in de Nederlandse bioscopen.

Releasedatum: 8 februari 2018
Kijkwijzer: 12, seks, grof taalgebruik
Speelduur: 96 minuten

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina