De Oscarwinnaar van 2017 LA LA LAND is vanaf 25 mei verkrijgbaar op DVD, BD en Combo

De Oscarwinnaar van 2017

LA LA LAND

La La Land DVDLa La Land Blu-rayLa La Land Combo

vanaf 25 mei op DVD, Blu-ray, Combo soundtrack editie & Digital HD

De Oscarwinnende film LA LA LAND is het nieuwste meesterwerk van regisseur Damien Chazelle. Ryan Gosling (The Notebook, The Big Short) en Emma Stone (Birdman, Crazy Stupid Love) schitteren als jong stel dat zijn dromen najaagt in het hectische Hollywood. De film won zeven Golden Globe Awards (waaronder Beste Film, Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Acteur) en werd genomineerd voor elf BAFTA Awards, waarvan er vijf werden gewonnen, en veertien Oscars, waarvan er zes werden verzilverd waaronder Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Muziek. Filmdistributeur Belga Films brengt dit ultieme feelgood liefdesverhaal op 25 mei uit op DVD, Blu-ray en Digital HD.

Synopsis:
Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

La La Land screenshot

Cast & crew
Na zijn meesterwerk Whiplash is La La Land de tweede grote film van Damien Chazelle. In de film herenigt hij Ryan Gosling en Emma Stone, die eerder al samen acteerden in o.a. Crazy Stupid Love. J.K. Simmons heeft een rol als restauranthouder en baas van Sebastian. John Legend speelt ook mee in de film en is leverde muziek voor de Oscarwinnende soundtrack van La La Land.

La La Land is verkrijgbaar in diverse uitgaven:
* Single DVD
* Single Blu-ray
* Combo Soundtrack editie (DVD + Blu-ray + originele soundtrack en 1 uur bonusmateriaal)

La La Land Combo

Specificaties:
Leeftijd
: Alle leeftijden
Lengte DVD: 123 min. + 14 min. Bonus
Lengte BR : 128 min. + 85 min. Bonus
Bonusmateriaal DVD & Blu-ray: Audio commentaar, song selection, marketing gallery, featurettes
Geluid DVD: Dolby Digital 5.1
Geluid Blu-ray: DTS-HD Master Audio 5.1

Belgafilms Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  17-05-2017

Persoonlijk vind ik voor zo'n film Dolby Atmos eerlijk gezegd compleet overkill. DTS HD-MA 5.1 is voor mij ruimschoots voldoende, al moet ik wel toegeven dat ik...
Lees meer >

Johan Scorsese  |  15-05-2017

Wat!? Geen Dolby Atmos! Komaan Belga, Deepwater Horizon hebben julie ook een Atmos track weten te geven... Slecht weer dit, nu zo'n "simpelere" Dts track, waars...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina