Deze zomer staat Universal voor familie! Despereaux De Dappere Muis & Merlin

 

Desperaux - De Dappere Muis (A Tale of Despereaux)

Vanaf 25 juni op DVD - 10 september op BLURAY

Er was eens…
…een dappere muis met grote flaporen, die ervan droomde ridder te worden. Met zijn goedhartige rattenvriend Roscuro trekt Despereaux de wijde wereld in en ontdekt hij dat zijn huizenhoge ambities niet door iedereen worden gewaardeerd. Hun fantastische avontuur eindigt met de nobelste missie: het redden van een prinses in gevaar! Deze magische fabel, die zich ver ver weg afspeelt in het koninkrijk van Dor, grijpt terug naar een tijd toen eer en ridderlijkheid nog hoog in het vaandel werden gedragen! Een inspiratie voor jonge en oude fans om zelf ook een groots muisje te zijn!

Met de stemmen van o.a. Matthew Broderick / Levi van Kempen (Despereaux), Dustin Hoffman / Thom Hoffman (Roscuro), Emma Watson / Loek Beernink (Princess Pea) en Sigourney Weaver / Loretta Schrijver (Narrator).

MERLIN : Serie 1

25 juni op DVD

Merlin is een nieuwe 13-delige BBC topserie van hoge kwaliteit vol spanning, magie, actie en special effects! De serie vertelt het verhaal van de beruchte tovenaar uit de Arthur legende. Over de mythische stad Camelot, een fantasievol koninkrijk met legendarische beesten en mysterieuze mensen. Een gevaarlijke wereld waarin magie uitgebannen is door de meedogenloze tiran, Uther Pendragon. Dus maakt Merlin, een jonge man met een bijzondere magische gave meteen vijanden als hij in het koninkrijk arriveert. Ook met de troonopvolger van Uther, de koppige prins Arthur. Maar geleid door Uther’s wijze geneesheer, Gaius, gebruikt Merlin snel zijn talent niet alleen om te overleven maar ook om Camelot’s mythische geheimen te ontrafelen. In de loop van de tijd ontdekt hij dat zijn lot en dat van Arthur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een magische serie… die je ouders waarschijnlijk ook ademloos zullen volgen!
Merlin, wekelijks op zaterdag te zien van 28 maart t/m 20 juni rond 19.20 uur bij de KRO op Z@pp.

Recente artikelen

Laatste reacties

Inge1607  |  13-07-2009

Desperaux - De Dappere Muis ga ik zeker kopen!
Lees meer >

Werner  |  09-06-2009

Heb al enkele afleveringen van Merlin gezien, en damn that's good...
Lees meer >

Franktastic  |  09-06-2009

Het gerucht gaat dat Despereaux niet akkoord gaat met de deal van Universal, dus de Bluray is uitgesteld :razz:
Lees meer >

Michael Hamers  |  20-05-2009

Er zit wel veel verschil in de releasedata van de dvd en bluray van Despereaux
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina