Disney: The Boy's are Back en Everybody's Fine op DVD vanaf 28 april

Walt Disney


Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert THE BOYS ARE BACK en EVERYBODY’S FINE

Verkrijgbaar vanaf 28 april op DVD

 

THE BOYS ARE BACK

coversEen hartverwarmende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Scott Hicks (Shine, Snow Falling on Cedars) met Clive Owen in een magistrale hoofdrol

Clive Owen zet een door recensenten bejubelde rol neer in dit hartverwarmende drama over een man die plotseling in de rol van alleenstaande ouder wordt gedwongen. De succesvolle sportverslaggever Joe Warr (Owen) komt erachter dat hij volkomen onvoorbereid is om zijn onstuimige zesjarige zoon Artie op te voeden, en bovendien de balans moet zien te vinden tussen een veeleisende baan, het huishouden en de kans op liefde. Hij is vastbesloten veel plezier in hun leven te brengen en ontwikkelt een revolutionaire opvoedmethode: geen regels en geen taken. Het is een huis vol liefde en chaos, en dan komt Joe’s vervreemde tienerzoon op bezoek. Deze ontroerende film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, en zit vol emotionele eerlijkheid.

Bonusmateriaal
• The boys are back: een fotografische reis
• Een vader en twee zoons, op de set

Technische gegevens:
BEELDFORMAAT: 16x9: 2.35:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans - Dolby Surround 2.0 Engels
ONDERTITELING: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
SPEELDUUR: 100 minuten (exclusief Bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 12 jaar, grof taalgebruik
GENRE: Speelfilm
CONSUMENTENADVIESPRIJS: € 14,99

EVERYBODY'S FINE

coversRobert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale en Sam Rockwell in een weemoedige film van Kirk Jones (Waking Ned)

Na de dood van zijn vrouw realiseert weduwnaar Frank (Robert De Niro) dat hij in de loop der jaren het contact met zijn inmiddels volwassen kinderen verwaarloosd heeft. Omdat zijn kinderen met de feestdagen niet naar hem toekomen, besluit hij in een impulsieve bui een road trip te ondernemen om de band met zijn inmiddels volwassen kinderen meer aan te halen. Hij verwacht te delen in de geneugten van hun gelukkige, succesvolle levens, maar zijn onverwachte bezoekjes onthullen een alles perfect beeld. Een familie die emotioneel en qua afstand ver van elkaar verwijderd is, vindt een manier om samen te komen in een verhaal dat iedereen raakt.

Bonusmateriaal
• Paul McCartney’s “(I want to) Come Home” – De making-of
• Verwijderde en uitgebreide scenes


Technische gegevens:
BEELDFORMAAT : 16x9 2.40:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 Engels, Spaans - Dolby Surround 2.0 Engels
ONDERTITELING: Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden
SPEELDUUR: 96 minuten (exclusief Bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 12 jaar, grof taalgebruik
GENRE: Speelfilm
CONSUMENTENADVIESPRIJS: € 14,99

 

Overige Disney releases op 28 april:

UGLY BETTY 3 – Het complete derde seizoen
Emmy® en Golden Globe® Award winnares America Ferrera in deze succesvolle komedie als Betty, het favoriete buitenbeentje van de televisie. In de voornaamste rollen ook  Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Vanessa Williams en Rebecca Romijn. Regie: Victor Nelli Jr. en Michael Spiller. Met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal. Boordevol humor en barstensvol emotie. Idee ontwikkeld door Silvio Horta.
6-Disc DVD-set

SAMANTHA WHO 2 – Het complete tweede en laatste seizoen
Emmy® Award winnares Christina Applegate keert terug als de vlotte, flirtende en onvergetelijke Sam Newly! Met onthullende bonusmateriaal. Naast Christina Applegate en Jean Smart ook Jennifer Esposito, Kevin Dunn, Barry Watson, Melissa McCarthy en Tim Russ.
3-Disc DVD-set

BROTHERS AND SISTERS 3 – Het complete derde seizoen
De meest innemende familie op televisie is terug met nog meer geheimen en verrassingen dan ooit te voren. Een nieuw jaar vol spannende ontwikkelingen. Met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal.  Succesvolle cast, met onder andere Rachel Griffiths, Rob Lowe, Calista Flockhart en Emmy® Award winnaressen Sally Field en Patricia Wettig.
6-Disc DVD-set

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina