Drie KOCH MEDIA re-releases op DVD en Blu-ray Disc in maart.

Paradiso Films




Voordelig geprijsde re-releases in maart

Vanaf 13 maart op DVD en Blu-ray Disc

Koch Media brengt in maart drie films opnieuw uit op DVD en Blu-ray Disc. Volg het waargebeurde verhaal van Max Manus in de Noorse film A Man of War. Waan je in de wereld van de drugskartels met The Line, de spannende film met Andy Garcia. Of lach om de rare avonturen van Mick ‘Crocodile’ Dundee die de stad Los Angeles en een filmset op zijn kop zet in Crocodile Dundee in Los Angeles.

A MAN OF WAR

A Man of War packshot mailing.jpgDe Noorse film A Man of War heeft zes Amanda awards gewonnen voor onder andere Beste Acteur, Beste Film en Beste Screenplay en is ingezonden als ‘Beste Buitenlandse Film’ voor de Oscars®. Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt het verhaal van Max Manus, die terugkeert naar het op dat moment door de nazi’s bezette Noorwegen. Max sluit zich aan bij het verzet, maar wordt gearresteerd. Hij weet te ontsnappen naar Schotland waar hij een militaire opleiding volgt voor het plegen van sabotagemissies op Duitse bevoorradingschepen. Eenmaal terug in Noorwegen weet hij met hulp van de ‘Oslo Groep’ de Duitsers op spectaculaire wijze zwaar verlies toe te brengen. Hiermee wordt Max een doelwit voor de Gestapo.

Speelduur: ca. 115 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, angst
Consumentenadviesprijs DVD: € 4,99
Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: € 8,99

THE LINE

The Line packshot mailing.jpgJavier Salazar (Andy Garcia, Ocean’s trilogie) is het hoofd van een machtig drugskartel en kiest de opvliegerige luitenant Pelon (Esai Morales, NYPD Blue) als zijn opvolger. De andere volgelingen van Javier zijn hier niet blij mee, vooral als Pelon besluit contact te leggen met Afghaanse terroristen. De terroristen willen heroïne ruilen voor een directe toegang tot “The Line”, de smokkelroutes tussen Tijuana en de VS. Als de Amerikaanse autoriteiten deze samenwerking ontdekken, zetten ze huurmoordenaar Mark Shields (Ray Liotta, Wild Hogs) in om Pelon af te maken. Deze klus lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, als Shields achtervolgd wordt door zijn verleden.

Speelduur: ca. 92 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, angst, grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs DVD: € 4,99
Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: € 8,99

CROCODILE DUNDEE IN LOS ANGELES

Crocodile dundee packshot mailing.jpgWie kent Crocodile Dundee niet?! Volg de wereldberoemde krokodillenjager Mick ‘Crocodile’ Dundee (Paul Hogan) als hij zijn rustige leventje in Australië verruilt voor het drukke stadsleven van Los Angeles. Mick reist zijn vriendin Sue Charlton (Linda Kozlowski) achterna samen met hun achtjarige zoontje Mikey. Eenmaal aangekomen ontdekt Sue op de redactie van de krant een verdachte zaak rondom een kleine filmmaatschappij. Ze besluit op onderzoek uit te gaan en Mick wil haar hierbij helpen. Hij neemt een baantje op de filmset en samen gaan ze op onderzoek uit. Dit levert een komisch avontuur op waar jong en oud van zal genieten. 

Speelduur: ca. 92 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Consumentenadviesprijs DVD: € 4,99


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina