Drie nieuwe TV-series op 2 april via Universal Pictures op DVD

UNIVERSAL PICTURES presenteert de beste nieuwe TV-series op DVD!

UNDER THE DOME, ELEMENTARY en BEAUTY AND THE BEAST

Allen vanaf 2 april op DVD

Universal Pictures begint dit voorjaar goed met drie gloednieuwe populaire TV-series die op DVD verschijnen. Zie hoe paniek en chaos losbarst, wanneer een mysterieuze koepel over de stad Chester's Mill valt, in het eerste seizoen van "Under the Dome". Misdaadfans kunnen hun hart ophalen met de eigentijdse versie van het duo Sherlock Holmes en Joan Watson in "Elementary". In het eerste seizoen lossen zij de meest onmogelijke zaken in New York op. Liefhebbers van spanning, mysterie en romantiek kunnen genieten van het eerste seizoen van "Beauty and the Beast", waarin rechercheur Catherine op zoek gaat naar de waarheid achter de moord op haar moeder. Blijf aan de buis gekluisterd met jouw favoriete TV-series op DVD!

Under the Dome - seizoen 1

Under The Dome S. 1 packshotUnder the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In de serie worden de inwoners van het stadje Chester's Mill plotseling afgesloten van de buitenwereld, wanneer een enorme mysterieuze, onzichtbare koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat de koepel ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. Veel bewoners raken in paniek, al is er een kleine groep die probeert de vrede te bewaren. Zij gaan op zoek naar het geheim en doel van deze ‘Dome', terwijl ze ondertussen meer van elkaar te weten komen dan hun lief is... In Under the Dome zien we onder meer Mike Vogel (Cloverfield), Rachelle Lefevre (Twilight), Natalie Martinez (End of Watch), Britt Robertson (The Secret Circle) en Dean Norris (Breaking Bad) in de hoofdrollen. De serie is geproduceerd door Brian K. Vaughan.
Het eerste seizoen van Under the Dome is met wekelijks gemiddeld een miljoen kijkers op SBS 6 goed ontvangen. Bezoekers van de website Mijnserie.nl riepen Under the Dome uit tot beste nieuwe serie van 2013 en op Google was Under the Dome de snelst stijgende zoekopdracht voor tv-programma's.

Genre: Science fiction/drama
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 12 afleveringen, 8,5 uur op 4 discs
Consumentenprijs: € 34,99


Bonusmateriaal: Under the Dome: Filming the Pilot, The World of Under the Dome, Stephen King and Under the Dome, Under the Dome: From Novel to Series, Under the Dome: The First Season, Joe's Blog, Gag Reel, Deleted Scenes.

      Screens Under the Dome.jpg

 

Elementary- Seizoen 1

Elementary S1 DVD packshotIn de misdaadserie Elementary zien we een eigentijdse versie van detective Sherlock Holmes die met zijn fenomenale observatievermogen elke moordzaak op bizarre wijze oplost. De Engelsman, gespeeld door Johnny Lee Miller (Dexter en Eli Stone), lost dit keer misdaden op in New York. Net als in het oorspronkelijke verhaal heeft hij een assistent, echter ditmaal een vrouw: Dr. Joan Watson (Lucy Liu, Charlie's Angels en Kill Bill). In het eerste seizoen van Elementary is Sherlock Holmes net terug van een verblijf in een afkickkliniek en wil hij zijn werk als speciaal agent weer voortzetten. Zijn vader huurt een begeleidster in om hem op het rechte pad te houden, genaamd Joan Watson. Joan wordt verplicht altijd in de buurt van Sherlock te blijven en gaat daarom mee naar zijn werk bij de politie. Al snel blijkt dat ook Joan een verdienstelijk detective is, waardoor de twee samen een onverslaanbaar duo vormen.

Elementary trok wekelijks tussen de 500.000 en 800.000 kijkers op SBS 6 en heeft een IMDB-score van 8.

Genre: Misdaad
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 24 afleveringen, 16,5 uur op 6 discs
Consumentenprijs: € 34,99


Bonusmateriaal: A Holmes of Their Own, In Liu of Watson, Holmes Sweet Holmes, Set Tour With Lucy Liu, CBS Launch Promos, The Power of Observation: Behind-The-Scenes Webseries

      Screens Elementary.jpg

 

Beauty and the Beast - seizoen 1

Packshot Beauty and the Beast S1 DVDIn Beauty and the Beast volgen we de slimme, no-nonsense rechercheur Catherine Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden werd haar moeder voor haar eigen ogen vermoord door twee schutters. Zelf overleefde ze de schietpartij ternauwernood, doordat ze door iemand - of iets - gered werd. Wanneer Catherine jaren later samen met haar politiepartner Tess (Nina Lisandrello) een moordzaak onderzoekt, volgt ze een spoor dat leidt naar de mysterieuze dokter Vincent Keller (Jay Ryan). Catherine ontdekt dat Keller, die volgens officiële bronnen in 2002 gedood werd in de oorlog in Afghanistan, nog leeft en dat hij degene is die haar jaren geleden redde van de moordenaars van haar moeder.
De serie won in 2013 de People's Choice Award voor favoriete TV drama en in 2014 die voor favoriete Sci-Fi/Fantasy TV Show. Hoofdrolspeelster Kristin Kreuk won een People's Choice Award voor favoriete Sci-Fi/Fantasy TV actrice.

Genre: Science fiction/fantasy
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 22 afleveringen, bijna 15 uur op 6 discs
Consumentenprijs: € 34,99

 

Bonusmateriaal: Deleted Scenes, Seas on in Review: The Beginning, Dressing the Beauty, Creating the Beast, Gag Reel.

      Screens B&B.jpg

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Digi-gek  |  23-03-2014

Zoals gewoonlijk voor mij: Geen blu-ray? Geen aankoop.
Lees meer >

Werner  |  21-03-2014

Zoals elders gemeld: Under The Dome verschijnt in Frankrijk en Duitsland met Nederlandse ondertiteling én bij ons ook, maar pas denkelijk in mei. Even wachten m...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina