Driven en Get Carter 23 januari op DVD

DVD’s met diverse opvallende extra’s

Sylvester Stallone in Driven en Get Carter

Wie de DVD-releases Driven en Get Carter naast elkaar zet, moet erkennen dat Sylvester Stallone als acteur in de breedte is gegroeid. Hoewel (keiharde) actie vermoedelijk altijd de rode draad blijft in ‘zijn’ films, is deze inmiddels vernuftiger en subtieler. Driven van regisseur Renny Harlin (Cliffhanger en Die Hard 2) en zeker Get Carter – beiden eind deze maand beschikbaar op huurvideo (15 januari 2002) en DVD (23 januari 2002) – onderschrijven die stelling.

Driven – een kijkje achter de schermen van het Indy Car geweld – toont een bedachtzame Stallone, die met zijn ervaring en routine respect afdwingt bij de jonge garde. Een substantiële rol in deze release is weggelegd voor Burt Reynolds, die – gelijk renstalbaas Frank Williams – de racewereld bekijkt vanuit zijn rolstoel. Behalve de film, biedt de DVD-release de liefhebber diverse opvallende extra’s. Waaronder een groot aantal extra scènes met commentaar van Stallone, The Making Of Driven, een bioscoop- en game trailer.

Anders dan in Driven – waar hij wordt omringd door jong talent – biedt Get Carter van Stephen T. Kay (Lethal Weapon 3) Sylvester Stallone de mogelijkheid zichzelf neer te zetten als een acteur die een film grotendeels alleen moet dragen. Mooie bijrollen in deze film van Mickey Rourke en Michael Caine. De DVD bevat onder meer directe scènetoegang en commentaar van de regisseur.

Driven
Een jonge, populaire Indy Car coureur (Kip Pardue) komt midden in het raceseizoen in een dip, met als gevolg dat zijn prestaties op de baan er onder gaan lijden. De teammanager (Burt Reynolds) doet een beroep op een oude rot uit het vak (Sylvester Stallone) om zijn pupil er weer bovenop te krijgen. Met alle gevolgen van dien.

Productinformatie
Release : Huur VHS/DVD en DVD Koop
Regie : Renny Harlin (Die Hard 2, Cliffhanger, The Long Kiss Goodnight)
Cast : Sylvester Stallone, Burt Reynolds
Genre : Actie
Leeftijd : MG 6
Beeld DVD : 16:9
Geluid DVD : DD 5.1

Extra’s DVD : Bioscooptrailer, The Making Of, extra scènes met commentaar
van Sylvester Stallone, Driven Game Trailer



Get Carter
Jack Carter – een ‘financieel schade-expert voor de maffia in Las Vegas – gaat terug naar zijn geboortestad Seattle voor de begrafenis van zijn broer. Eenmaal gearriveerd komt hij erachter dat zijn broers’ dood geen ongeluk was, maar een moord. Met dit in zijn achterhoofd en niet vreemd van enige ervaring op het gebied van het uitoefenen van fysieke druk, start hij een zoektocht naar de daders. Met alle gevolgen van dien.

Productinformatie
Release : Huur VHS/DVD en DVD Koop
Regie : Stephan T. Kay (Lethal Weapon 3, Angel Eyes)
Cast : Sylvester Stallone, Miranda Richardson, Mickey Rourke,
Michael Caine
Genre : Actie
Leeftijd : 16
Beeld DVD : 16:9

Geluid DVD : DD 5.1
Extra’s DVD : Interactieve menu’s, directe scènetoegang, bioscooptrailer

Recente artikelen

Laatste reacties

mjlfadriaans  |  27-01-2002

Ik heb Driven in de bios gezien (sneak preview). Errug zwak wel. Op dat grote scherm kan je wel erg goed zien dat wat geanimeerd is. Het verhaal sucks, en de o...
Lees meer >

Richard Hogaarts  |  07-01-2002

Heb Driven gezien met pay per view in America. De opzet van de film was aardig maar je kon te duidelijk zien wat geanimeerd was en dat was erg jammer. Verde...
Lees meer >

Smitters  |  07-01-2002

Driven niet gezien ... Get Carter had nooit in de re-make gemogen ... goed, hij is gemaakt, conclusie: GA HET ORIGINEEL ZIEN !!!
Lees meer >

jeetje18  |  07-01-2002

Ik heb Driven in de bios gezien (sneak preview). Errug zwak wel. Op dat grote scherm kan je wel erg goed zien dat wat geanimeerd is. Het verhaal sucks, en de ov...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina